Dit zijn de winnaars van de Prenger Tompoucen

Amstelveen - In samenwerking met Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg, verlootte AmstelveenZ.nl doosjes tompoucen onder lezers. De drie winnaars zijn bekend!

De tompoucen van Prenger vallen kennelijk bijzonder in de smaak want we kregen via social media en e-mail honderden en honderden reacties binnen, waarvoor grote dank. De winnaars zijn geworden:

  • Patricia de Jonge-Gelauf
  • Irene Bonneveld
  • Inge1952

Gefeliciteerd!
Heb jij gewonnen? Stuur dan een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. 'Winnaar Tompoucen'. Je hoort dan z.s.m. hoe je de doos met tompoucen kan ophalen bij Patisserie Prenger!


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.