Dit zijn de winnaars van de Prenger Tompoucen

Amstelveen - In samenwerking met Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg, verlootte AmstelveenZ.nl doosjes tompoucen onder lezers. De drie winnaars zijn bekend!

De tompoucen van Prenger vallen kennelijk bijzonder in de smaak want we kregen via social media en e-mail honderden en honderden reacties binnen, waarvoor grote dank. De winnaars zijn geworden:

  • Patricia de Jonge-Gelauf
  • Irene Bonneveld
  • Inge1952

Gefeliciteerd!
Heb jij gewonnen? Stuur dan een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. 'Winnaar Tompoucen'. Je hoort dan z.s.m. hoe je de doos met tompoucen kan ophalen bij Patisserie Prenger!


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (380)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 380 een oude foto van het binnenplein van winkelcentrum Groenhof.

Algemeen 8 dec. 2023 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.