Copyright Millstreet Films. Fotograaf: Martijn van Gelder

Dit zijn de winnaars voor de film: Alles op Tafel

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Cinema Amstelveen 2x2 kaartjes voor de film: Alles op Tafel op woensdag 3 november 2021. De winnaars zijn bekend!

We kregen weer veel reacties binnen via social media en e-mail, waarvoor onze dank! De winnaars van de kaartjes zijn geworden:

  • Joke Pauw (Ladies Night)
  • Jolanda Rietbergen (Ladies Morning)

Van harte gefeliciteerd! 

Ik heb gewonnen - en nu? 
Heb jij gewonnen? Stuur dan een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Alles op Tafel. Je hoort dan z.s.m. hoe je de filmkaartjes kunt innen!

Kaarten
Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Misschien maak je volgende keer weer kans bij een van de AmstelveenZ-lezersacties! Je kunt op de website van Cinema Amstelveen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.


Meer nieuws

Horeca vandaag 08:23

Ervaar de verrassende lunches & diners bij restaurant Micaro

Amstelveen - Micaro, synoniem voor een unieke smaakbeleving dat bereid is met liefde en geduld, daagt je uit om je zintuigen te laten verrassen. Stap binnen, ontspan en laat de waan van de dag achter je. Dit, terwijl je geniet van een lunch of diner die je verwachtingen overtreft.

Algemeen gisteren 16:48

Zwanenfamilie bivakkeert aan Jane Addamslaan: matig uw snelheid

Amstelveen - Een zwanenfamilie bivakkeert al enkele dagen op een smal grasstrookje tussen het fietspad en de autoweg aan de Jane Addamslaan in Westwijk. Hoewel het nog goed gaat, wordt verkeer verzocht om de snelheid te matigen zolang de zwanen er met hun kroost er zitten.

Sport gisteren 11:55

Dag van de Yoga: 17 juni gratis yoga bij Amity International School

Amstelveen - Zaterdag 17 juni 2023, van 10.00 tot 12.00 uur vindt gratis de Internationale Dag van de Yoga plaats bij Amity International School in Amstelveen. Deze ochtend wordt georganiseerd door de Ambassade van India uit Den Haag, in samenwerking met Stichting International Day of Yoga en Stichting Bridging the Gap. Zowel jong als oud is welkom om kennis te maken met yoga.