Copyright Millstreet Films. Fotograaf: Martijn van Gelder

Dit zijn de winnaars voor de film: Alles op Tafel

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Cinema Amstelveen 2x2 kaartjes voor de film: Alles op Tafel op woensdag 3 november 2021. De winnaars zijn bekend!

We kregen weer veel reacties binnen via social media en e-mail, waarvoor onze dank! De winnaars van de kaartjes zijn geworden:

  • Joke Pauw (Ladies Night)
  • Jolanda Rietbergen (Ladies Morning)

Van harte gefeliciteerd! 

Ik heb gewonnen - en nu? 
Heb jij gewonnen? Stuur dan een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Alles op Tafel. Je hoort dan z.s.m. hoe je de filmkaartjes kunt innen!

Kaarten
Iedereen bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? Misschien maak je volgende keer weer kans bij een van de AmstelveenZ-lezersacties! Je kunt op de website van Cinema Amstelveen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.


Meer nieuws

112 vandaag 19:02

Ongeval met deelscooter in Bankras

Amstelveen - Twee opzittenden van een deelscooter zijn dinsdagavond ten val gekomen in de wijk Bankras, vermoedelijk na een incident met een grijs busje waarvan de bestuurder is doorgereden.

Kunst & Cultuur vandaag 13:14

Nieuw leven in monumentaal oud schoolgebouw Oude Dorp Amstelveen

Amstelveen - Het monumentale schoolgebouw, gelegen aan de Dorpsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen, is na een maandenlange renovatie weer gereed voor gebruik. Het gebouw dateert uit 1902 en ‘was dringend toe aan een flinke opknapbeurt,’ zegt wethouder Frank Berkhout (Vastgoed en Cultuureducatie, D66).

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.