Davey Photography, Davey Baas
112

Diverse bromfietsers op de bon bij controle Stadshart

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft woensdagmiddag diverse bromfietsbestuurders aan de kant gezet bij  een grote bromfietscontrole ter hoogte van het Cobra Museum.

De controle werd mede uitgevoerd door politiestudenten.

Motorrijders dirigeerden diverse bromfietsers naar de controleplaats. De politie zette diverse scooters op de rollerbank om de constructiesnelheid te controleren. Ook werd de technische staat van de bromfietsen onder de loep genomen.

Diverse bromfietsbestuurders werden tijdens de controle op de bon geslingerd, om hoeveel bekeuringen het gaat is nog niet bekend. Eén bestuurder mocht direct mee naar het bureau omdat hij positief testte op drugs. 

plannen.jpg 

112_controle_stadshart_feb2020dp2.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.