Het Italiaanse streetfood-concept Strada komt naar Stadshart Amstelveen ©Strada

Diverse nieuwe winkels openen in Stadshart Amstelveen: ook drie nieuwe foodconcepten

Amstelveen - Stadshart Amstelveen kan diverse nieuwe winkels verwelkomen, waaronder drie foodstores. Uit bezoekersonderzoek was gebleken dat er vooral behoefte is aan meer eet- en drinkgelegenheden in het Amstelveense winkelcentrum.

Het Stadshart voorziet in die behoefte van het winkelend publiek door binnenkort foodconcepten Anne&Max, Strada en Coco & Sebas te openen. Ook de nieuwe sportvoedingswinkel The Health House vestigt zich binnenkort in het centrum. Daarnaast zijn sindskort ook brillenwinkel Ace & Tate en interieurwinkel Rebellenclub nieuw in het Amstelveense centrum.

Maza groter

Naast de aankondiging van de nieuwe merken, blijven ook huidige retailers zich ontwikkelen. Zo is Maza verhuisd naar een ander winkelpand met grotere zitruimte en een terras en heeft ook kindermodewinkel Old South zich gevestigd in een groter pand. Met de komst van de nieuwe merken telt Stadshart Amstelveen meer dan 140 retailers.

Italiaans restaurant

‘De behoefte van de consument staat bij ons voorop’ zegt  Eduard Helwig, Winkelcentrum Manager van Stadshart Amstelveen. ‘Uit ons bezoekersonderzoek bleek dat de consumenten meer eet- en drinkgelegenheden in het Stadshart willen zien en in het bijzonder een Italiaans restaurant. Ons team heeft hard gewerkt om dit te realiseren. We zijn dan ook trots dat we Italiaans streetfood concept Strada mogen verwelkomen, evenals fresh food & coffee café Anne&Max en chocolaterie Coco & Sebas mogen verwelkomen.

Anne&Max

Fresh-food-coffee-cafe-Anne-Max-opent-in-Stadshart-Amstelveen-c-Anne-Max (1).jpg
© Anne&Max

Fresh food & coffee café Anne&Max opent op woensdag 8 juni haar deuren. De opening van Anne & Max wordt gevierd met twee acties. In de openingsweek (8 t/m 14 juni) krijgende eerste 10 bezoekers elke dag een gratis re-usable cup. Elke keer als men koffie of thee komt halen met een eigen cup, ontvangen zij € 0,30 korting. Daarnaast kan iedereen die Anne of Max heet, van 8 t/m 30 juni dagelijks een gratis kop koffie of thee komen drinken.

De Rebellenclub (Interieur)

De-Rebellenclub-in-Stadshart-Amstelveen-c-Rebellenclub.png

Deze week opende de Rebellenclub haar deuren waarbij de eerste 100 klanten een goodiebag mee haar huis krijgen.

Italiaans streetfood concept Strada, Sportvoedingswinkel The Health House en chocolaterie Coco & Sebas openen binnenkort.

Delicatessewinkel Maza, brillenmerk Ace & Tate en kindermodewinkel Old South zijn onlangs al geopend. Old South geeft tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 6 juni 30% welkomstkorting samen met een verrassing voor de kinderen.

Ace-Tate-in-Stadshart-Amstelveen-c-Stadshart-Amstelveen.jpg
© Stadshart Amstelveen


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.