Martin Garrix. [Beeld:Louis van Baar, press The Media Nanny]

Dj Martin Garrix feliciteert zwembad De Meerkamp met 25e verjaardag

Amstelveen - Dj Martin Garrix heeft zwembad De Meerkamp in een speciale videoboodschap gefeliciteerd met het 25-jarig bestaan. De beste dj ter wereld mocht als 13-jarige draaien bij het Amstelveense zwembad en is daar nogt altijd erkentelijk voor.  

AmstelveenSport meldt op Facebook verrast te zijn door de boodschap. 'Vier je het 25 jarig bestaan van De Meerkamp, denk je terug aan alle hoogtepunten en vraag je een van de DJ's van de zwemdisco om een felicitatie in te spreken. Dan krijg je dus een felicitatie van niemand minder dan Martin Garrix. Dank je wel Martijn!' 

Kijk voor het programma van de feestweek rond het 25-jarig bestaan (22 juni tot en met 28 juni) op www.meerkamp.nl


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.