Doe mee met de 10e editie van de rollatorloop

Amstelveen -  Op woensdag 4 september is de 10e editie van de rollatorloop in het Olympisch Stadion. Iedereen die met een rollator 400, 1000 of 2500 meter kan lopen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen. De rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven.

De 10e verjaardag wordt éxtra feestelijk met een stuk taart voor iedereen, oudhollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Er is ook een Rollator Obstacle Walk. Op www.rollatorloop.nl staat meer informatie en het programma.

AmstelveenSport

AmstelveenSport zorgt voor begeleiding tijdens deze dag. Wij zorgen ervoor dat u met uw rollator van het ophaalpunt van uw keuze bij het Olympisch Stadion komt en weer bij het ophaalpunt teruggebracht wordt.
Een bus haalt u op van één van deze drie ophaalpunten:
• 11.45 uur Dignahof, Dignahoeve 174, 1187 LN Amstelveen
• 12.05 uur Klaasje Zevenster, Klaasje Zevensterstraat 103, 1183 NK Amstelveen
• 12.25 uur Middenhof, Dr. Willem Dreesweg 155, 1188 KD Amstelveen

Het is verstandig om iets te drinken en te eten mee te nemen. Aangeraden wordt regenkleding mee te nemen. De kosten bedragen € 5,- (gepast betalen in de bus)

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar m.regelink@amstelveensport.nl.
In de e-mail zet u:
• Ik wil mee met de rollatorloop op woensdag 4 september
• Uw voor- en achternaam
• Uw telefoonnummer
• Uw ophaal locatie (Dignahoeve, Klaasje Zeventer of Middenhof)
Aanmelden kan ook telefonisch via telefoonnummer 088-8585104.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.