Doek valt voor Tuincentrum Konijnenburg: opheffingsuitverkoop

Doek valt voor Tuincentrum Konijnenburg: opheffingsuitverkoop Foto: Bedrijfsleider Gerard van Buuren van Tuincentrum Konijnenburg.

Amstelveen – Tuin- en bloemencentrum Konijnenburg aan de Handweg in Amstelveen moet na ruim 61 jaar definitief de deuren sluiten. Vanaf vrijdag 1 juni 2018 start een opheffingsuitverkoop met kortingen oplopend tot 70 procent.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het bekende tuincentrum wordt gesloopt voor het ultraluxe woonproject ‘Wonen aan de Poel’. De woningbouwplannen op de locatie hingen al 17 jaar als een zwaard van Damocles boven het tuincentrum. ‘Maar nu het zover is doet het toch pijn’, zegt de vriendelijke bedrijfsleider Gerard van Buuren.

Knoop

Gerard loopt, met een dienstverband van 35 jaar, de laatste weken rond met een knoop in zijn maag, net als diverse medewerkers. De huur van de locatie is opgezegd omdat binnenkort begonnen moet worden met de bouw van de luxe woningen. Het tuincentrum zal niet elders terugkeren, omdat daar de middelen voor ontbreken.

Ongeloof

‘Het houdt simpelweg op’, zegt Gerard. De reacties van klanten op de aanstaande sluiting (30 juni 2018) zijn hartverwarmend. ‘We krijgen de hele dag door bijzondere reacties. Klanten reageren vaak vol ongeloof, maar we hebben allerlei bedankjes gehad, tot taarten aan toe. Dat doet ons natuurlijk goed.’

Dank aan klanten

Het Amstelveense bloemen- en  tuincentrum heeft zich met een geschiedenis van bijna 62 jaar stevig genesteld in de Amstelveense samenleving. ‘Generaties Amstelveners komen bij ons. Konijnenburg heeft enorm veel vaste klanten, ook uit andere delen van het land. We hopen dat we voor hen iets terug te doen met de uitverkoop, maar natuurlijk willen we iedereen enorm bedanken voor het jarenlange vertrouwen.’

Leegverkoop start 1 juni

Voordat de deuren van het  tuincentrum definitief dicht gaan op 30 juni, wordt het tuincentrum leegverkocht. Op vrijdag 1 juni 2018 start de opheffingsuitverkoop, waarbij de kortingen (op de advies verkoopprijs)  in de loop van juni oplopen tot 70 procent:

1 t/m 3 juni 2018: 30% korting

4 t/m 10 juni : 50% korting

11 t/m 17 juni:  70% korting

Tuin- en bloemencentrum Konijnenburg is gevestigd aan de Handweg 99 in Amstelveen. Openingstijden: ma-vrij 09:00-18:00 uur; zaterdag
09:00-17:00 uur; zondag 12:00-17:00 uur.


Reacties