IEX Gouden Stier Awards

Doelbeleggen uit Amstelveen beste online vermogensbeheerder van NL

Amstelveen - Doelbeleggen.nl, een initiatief van de Amstelveense vermogensbeheerder Velthuyse • Mulder, heeft een prestigieuze Gouden Stier Award gewonnen en mag zich daarmee de beste online vermogensbeheerder van Nederland noemen.

Doelbeleggen.nl liet afgelopen week tijdens de  IEX Gouden Stier uitreiking 2018 partijen als Nationale Nederlanden, Evi Van Lanschot, Hof Hoorneman en Axento achter zich.

Drie keer scheepsrecht

Het was het derde jaar op rij dat Doelbeleggen.nl werd genomineerd voor een Gouden Stier Award. Drie keer bleek scheepsrecht tijdens de uitreiking in de Westerliefde-Westerunie te Amsterdam; Doelbeleggen.nl werd door een vakjury als allerbeste uitgeroepen en dus mocht de Award mee terug naar het kantoor in Amstelveen. Doelbeleggen is gevestigd in het voormalige pastoriegebouw van de Dorpskerk in het Oude Dorp van Amstelveen.

Erkenning

Tjade Groot, Hoofd Doelbeleggen.nl meldt erg verheugd te zijn met de overwinning: ‘Het sterke veld waaruit moest worden gekozen, geeft daarbij extra voldoening en erkenning. Wij denken dat onze unieke werkwijze samen met de frisse presentatie de doorslag heeft gegeven. Dit levert de klant namelijk gemak en, de bij beleggen broodnodige, gemoedsrust op’.

Doelmeter®

Bij Doelbeleggen.nl kan al vanaf 1 euro worden belegd op basis van een vooraf gekozen doel. De bijbehorende en unieke Doelmeter® controleert of beleggers daarvoor moet sparen of beleggen en zorgt vanaf dag 1 dat de beleggingen en het doel op elkaar aansluiten. De belegger stelt vijf parameters in: doel, eindbedrag, deadline, startbedrag en eventueel een maandelijkse bijdrage. De Doelmeter® laat meteen zien of het doel haalbaar is en blijft.

AFM

Doelbeleggen.nl is een handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.