Sem van Domino's

Domino's opent nieuwe vestiging aan Eleanor Rooseveltlaan in Amstelveen

Amstelveen - Domino’s opent maandag 11 december een nieuwe vestiging in Amstelveen en wel aan de Eleanor Rooseveltlaan nabij het Kostverlorenhof.

Sem van den Burgt, ook bekend van zijn Domino’s vestiging aan de Rembrandtweg, wordt de eigenaar van deze nieuwe vestiging. Om de opening te vieren, ontvangen klanten die in de openingsweek komen afhalen de tweede pizza gratis.

NIX Factor
Sem nam eerder al deel aan de SBS talentenjacht ‘NIX Factor’ hetgeen hem de nodige bekendheid opleverde.  Als lokale ondernemer probeert Sem een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. ‘’We zoeken de connectie met onze inwoners graag op. Of het nu gaat om sponsoring van lokale initiatieven tot het creëren van werkplekken’’

Domino’s Eleanor Rooseveltlaan zal vanaf 11 december elke dag geopend zijn (ma-wo 14.30-22.00u / do-zon 11.30-22:00u)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.

112 vandaag 08:40

Blikschade bij ongeval A9

Amstelveen - Op Rijksweg A9 bij Amstelveen heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden, waardoor twee rijstroken tijdelijk moesten worden afgesloten.