Dunkin' Donuts-gekte in Amstelveen: avond van tevoren in rij voor opening

Amstelveen - In winkelcentrum Stadshart Amstelveen verzamelden zich dinsdagavond 9 oktober al tientallen Dunkin' Donuts-fans voor de opening van het nieuwe filiaal, dat woensdagochtend om 07.00 uur de deuren opende.

De eerste honderd klanten kregen een jaar lang gratis donuts en rond half negen dinsdagavond stonden al zo'n 80 man in de rij. Al snel daarna werden de eerste 100 wachtenden bereikt. Zij haalden een nachtje door om een jaar lang te kunnen genieten van de gratis donuts.

Het winkelcentrum zette dinsdagavond extra beveiligers in. Om nachtelijke overlast te voorkomen voor de buurt mochten de honderd gelukkigen 's nachts in het overdekte deel van het Binnenhof wachten tot 07.00 uur.

De nieuwe Dunkin' Donuts in Amstelveen is gevestigd midden in het Binnenhof en heeft een open kiosk-vorm.

 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.