Davey Photography, Rob Franken

Dood aangetroffen man betreft geen misdrijf

Amstelveen – De 27-jarige man, die zondag dood werd aangetroffen in Amstelveen, is niet overleden door een misdrijf. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Het lichaam van de man werd zondagmiddag aangetroffen in een woning aan de Doctor Plesmansingel. Aanvankelijk hield de politie er rekening mee dat de man het slachtoffer was geworden van een misdrijf.

Onderzoek

Na een uitgebreid onderzoek van de recherche, forensische opsporing, het Nederlands Forensisch Instituut en het Openbaar Ministerie is gebleken dat de 27-jarige man niet ten gevolge van een strafbaar feit is overleden. De politie had zondagmiddag in het onderzoek aan het publiek nog een vraag gesteld over een man met een bebloed shirt.

Dit is ook uitgebreid meegenomen in het onderzoek. Maar inmiddels is duidelijk geworden dat dit voorval niets met de zaak van de overleden man te maken had.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.