Doordeweeks gezond eten zonder te koken

AMSTELVEEN - Inmiddels heeft menig inwoner uit de regio, Aan Tafel met Kragtwijk, het nieuwe concept van Kragtwijk Catering ontdekt. ‘Het is zo fijn om ’s avonds niet te hoeven koken en toch gezond te kunnen eten en tijd over te hebben voor sport of vrienden’, aldus Colin (30).

Concept
Het concept is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de - door professionele koks - samengestelde gerechten die je die week graag zou willen ontvangen. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 gevarieerde gerechten die op maandag of woensdag op de door jou aangewezen locatie kunnen worden bezorgd (afhalen kan ook). ‘En de gerechten zijn na bezorging nog 3 dagen houdbaar, dus je kunt de gerechten van woensdag ook op zaterdag eten’, aldus Joost Kragtwijk. 

Verschillende doelgroepen
Aan Tafel met Kragtwijk biedt iedereen die geen zin of tijd heeft om te koken toch de mogelijkheid om smakelijke, gezonde en betaalbare gerechten thuis op tafel te zetten. Ideaal voor het hectische gezin, de alleenstaande, de fulltime-werkenden en iedereen die het lastig vind iedere avond iets creatiefs te verzinnen. ‘Het is ontzettend smakelijk en gevarieerd. Mijn vrouw neemt ook regelmatig een maaltijd mee naar werk voor als het wat later wordt. Super handig’, aldus Niek (46). 
Colin: ‘Ik laat de gerechten op maandag op werk bezorgen. Dan kan ik na werk eerst even sporten en gelijk aan tafel. Mijn vriendin en ik werken allebei fulltime in Amstelveen, maar wonen in Amsterdam, koken schiet er dan wel eens bij in terwijl we gezond eten wel belangrijk vinden, vooral doordeweeks. ’

Wat kost het?
Aan Tafel met Kragtwijk is heel betaalbaar. Bij het bestellen van drie maaltijden (€7,95 per stuk, kinder/senioren-porties €5,00) zijn er geen bezorgkosten. En kom je de maaltijden ophalen aan de Touwslagerij dan krijg je er nog wat lekkers bij ook. ‘We bezorgen in Amstelveen en Aalsmeer op maandag en woensdag. De tijden bepaal je zelf en ook met allergieën en diëten houden we rekening. We willen het met dit nieuwe concept mensen juist wat makkelijker maken en geven hen juist doordeweeks wat meer tijd voor hun zelf of het gezin’, aldus Joost Kragtwijk.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.