Doordeweeks gezond eten zonder te koken

AMSTELVEEN - Inmiddels heeft menig inwoner uit de regio, Aan Tafel met Kragtwijk, het nieuwe concept van Kragtwijk Catering ontdekt. ‘Het is zo fijn om ’s avonds niet te hoeven koken en toch gezond te kunnen eten en tijd over te hebben voor sport of vrienden’, aldus Colin (30).


- Lees verder onder deze advertentie -

Concept
Het concept is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de - door professionele koks - samengestelde gerechten die je die week graag zou willen ontvangen. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 gevarieerde gerechten die op maandag of woensdag op de door jou aangewezen locatie kunnen worden bezorgd (afhalen kan ook). ‘En de gerechten zijn na bezorging nog 3 dagen houdbaar, dus je kunt de gerechten van woensdag ook op zaterdag eten’, aldus Joost Kragtwijk. 

Verschillende doelgroepen
Aan Tafel met Kragtwijk biedt iedereen die geen zin of tijd heeft om te koken toch de mogelijkheid om smakelijke, gezonde en betaalbare gerechten thuis op tafel te zetten. Ideaal voor het hectische gezin, de alleenstaande, de fulltime-werkenden en iedereen die het lastig vind iedere avond iets creatiefs te verzinnen. ‘Het is ontzettend smakelijk en gevarieerd. Mijn vrouw neemt ook regelmatig een maaltijd mee naar werk voor als het wat later wordt. Super handig’, aldus Niek (46). 
Colin: ‘Ik laat de gerechten op maandag op werk bezorgen. Dan kan ik na werk eerst even sporten en gelijk aan tafel. Mijn vriendin en ik werken allebei fulltime in Amstelveen, maar wonen in Amsterdam, koken schiet er dan wel eens bij in terwijl we gezond eten wel belangrijk vinden, vooral doordeweeks. ’

Wat kost het?
Aan Tafel met Kragtwijk is heel betaalbaar. Bij het bestellen van drie maaltijden (€7,95 per stuk, kinder/senioren-porties €5,00) zijn er geen bezorgkosten. En kom je de maaltijden ophalen aan de Touwslagerij dan krijg je er nog wat lekkers bij ook. ‘We bezorgen in Amstelveen en Aalsmeer op maandag en woensdag. De tijden bepaal je zelf en ook met allergieën en diëten houden we rekening. We willen het met dit nieuwe concept mensen juist wat makkelijker maken en geven hen juist doordeweeks wat meer tijd voor hun zelf of het gezin’, aldus Joost Kragtwijk.


Reacties