Inter Visual Studio, Lorenzo Derksen
112

Doorrijder laat fietser zwaargewond achter na ongeval Aalsmeer: politie opent zoektocht

Aalsmeer - De politie heeft een zoektocht geopend naar een doorrijder die vanmorgen aan de Stommeerkade in Aalsmeer betrokken was bij een ernstig ongeval met een fietser. De 53-jarige fietser uit Hoofddorp werd vanmorgen vroeg in kritieke toestand aangetroffen op het wegdek. Het vermoeden is dat hij van achteren is aangereden.

Rond 05.50 uur vanmorgen (12 mei) kreeg de politie een melding dat op de Stommeerkade een gewonde man was gevonden door een voorbijganger. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek het slachtoffer er slecht aan toe te zijn en werd hij in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

N196

Het vermoeden is dat het slachtoffer uit de richting van de N196 fietste en ging in de richting van de Opheliaweg/Aalsmeerderweg en van achteren is aangereden.  Na de aanrijding reed de bestuurder van het betrokken voertuig door en liet het slachtoffer zwaargewond achter. Ter plaatse heeft het verkeersongevallen team van de politie uitgebreid onderzoek gedaan. De Stommeerkade is een bekende woon-werk verbinding voor mensen die van een naar de bloemenveiling gaan.

Getuigen

De politie doet een dringend beroep op de bestuurder van het betrokken voertuig om zich te melden bij de politie. De politie is op zoek naar getuigen en vragen hen zich te melden bij de politie via 0900-8844. Dat geldt ook voor mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben uit de omgeving, bijvoorbeeld van een bewakingscamera of bijvoorbeeld een dashcam. Tips en beeldmateriaal kunnen ook rechtstreeks worden gestuurd naar de politie via een speciaal tipformulier opde politiewebsite.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.