Advertorial Sport

DRÉ SPORTS is er écht voor iedereen!

Amstelveen - Jong, oud, overgewicht, of juist een beetje te licht? Bij Dré Sports kan iedereen terecht om te sporten. In een groepsles of liever individueel? Dré Sports stemt het trainingsschema helemaal af op jouw wensen en behoeften. Je kunt zelfs de temperatuur en de muziek bepalen.

Dré Sports ondersteunt en begeleidt waar nodig; met beweging, voedingsadviezen en mental coaching. Wie binnenstapt in de zaak aan de Nicolaas Tulplaan 446 in Amstelveen wordt welkom geheten door eigenaar André Santos en zijn collega Jaivy. Persoonlijke aandacht vindt André ook heel belangrijk. ‘Als je bij ons binnenstapt, ga ik eerst vrijblijvend met je in gesprek’, vertelt hij. ‘Wie ben je? Wat doe je? En wat zou je graag willen bereiken? Samen zoeken we uit welke vorm van sporten goed bij jou past en waar wij jou bij kunnen ondersteunen en begeleiden.’ 

Personal Training

Sporten in een sportschool waar veel mensen tegelijkertijd sporten, past niet bij iedereen. ‘Daarom bieden wij personal training’, legt André uit. ‘En daarmee bedoelen we niet alleen een uur lang persoonlijke begeleiding bij de oefeningen die je doet; je hebt ook een uur lang onze sportschool voor jezelf. Niemand die je afleidt of met je mee kijkt.’ Voor wie liever met een partner of vriend of vriendin wil sporten, biedt Dré Sports de mogelijkheid tot personal training met een klein, besloten groepje. ‘Ook dat is fijn’,vervolgt André. ‘Dan heb je de gezelligheidvan samen sporten, maar toch alle individuele aandacht die je nodig hebt.’ 

Groepstrainingen

Voor wie liever in een groep sport, biedt Dré Sports de verschillende groepstrainingen. ‘In deze trainingen gaan we aan de slag met een complete workout’, legt de trainer uit. ‘Daarbij vind ik ook het sociale aspect heel belangrijk; wie wil kan na de training nog even blijven hangen voor een kop koffie of thee. Dat kost niets.’

QuickFit

Weinig tijd? Of vind je een half uurtje sporten wel genoeg? Speciaal voor jou biedt Dré Sports QuickFit; een korte, intensieve sportles waarin alle spiergroepen getraind worden. ‘Zo voldoe je toch aan de beweegnorm, ook als je niet veel tijd en zin hebt om een hele avond in een sportschool te zijn’, stelt André. ‘Deze lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Voor studenten en senioren hanteer ik zelfs een speciaal tarief; zij betalen slechts 7,50 euro. Volwassenen betalen 9 euro. Sportief het nieuwe jaar in? Maak dan een afspraak voor een kennismakinggesprek met André Santos. Tijdens dat gesprek zal hij alle wensen en behoeften inventariseren en adviseren welke vorm van sporten het beste past.

Ben je zelf personal trainer en zoek je naar een leuke en afwisselende baan? Dré Sports is vanwege groei op zoek naar nieuwe mensen om het team te versterken. 

Dré Sports
Nicolaas Tulplaan 446
Telefoon 020 370 73 80
info@dresports.nl
www.dresports.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 45]

 


Meer nieuws

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd.