Advertorial Sport

DRÉ SPORTS is er écht voor iedereen!

Amstelveen - Jong, oud, overgewicht, of juist een beetje te licht? Bij Dré Sports kan iedereen terecht om te sporten. In een groepsles of liever individueel? Dré Sports stemt het trainingsschema helemaal af op jouw wensen en behoeften. Je kunt zelfs de temperatuur en de muziek bepalen.

Dré Sports ondersteunt en begeleidt waar nodig; met beweging, voedingsadviezen en mental coaching. Wie binnenstapt in de zaak aan de Nicolaas Tulplaan 446 in Amstelveen wordt welkom geheten door eigenaar André Santos en zijn collega Jaivy. Persoonlijke aandacht vindt André ook heel belangrijk. ‘Als je bij ons binnenstapt, ga ik eerst vrijblijvend met je in gesprek’, vertelt hij. ‘Wie ben je? Wat doe je? En wat zou je graag willen bereiken? Samen zoeken we uit welke vorm van sporten goed bij jou past en waar wij jou bij kunnen ondersteunen en begeleiden.’ 

Personal Training

Sporten in een sportschool waar veel mensen tegelijkertijd sporten, past niet bij iedereen. ‘Daarom bieden wij personal training’, legt André uit. ‘En daarmee bedoelen we niet alleen een uur lang persoonlijke begeleiding bij de oefeningen die je doet; je hebt ook een uur lang onze sportschool voor jezelf. Niemand die je afleidt of met je mee kijkt.’ Voor wie liever met een partner of vriend of vriendin wil sporten, biedt Dré Sports de mogelijkheid tot personal training met een klein, besloten groepje. ‘Ook dat is fijn’,vervolgt André. ‘Dan heb je de gezelligheidvan samen sporten, maar toch alle individuele aandacht die je nodig hebt.’ 

Groepstrainingen

Voor wie liever in een groep sport, biedt Dré Sports de verschillende groepstrainingen. ‘In deze trainingen gaan we aan de slag met een complete workout’, legt de trainer uit. ‘Daarbij vind ik ook het sociale aspect heel belangrijk; wie wil kan na de training nog even blijven hangen voor een kop koffie of thee. Dat kost niets.’

QuickFit

Weinig tijd? Of vind je een half uurtje sporten wel genoeg? Speciaal voor jou biedt Dré Sports QuickFit; een korte, intensieve sportles waarin alle spiergroepen getraind worden. ‘Zo voldoe je toch aan de beweegnorm, ook als je niet veel tijd en zin hebt om een hele avond in een sportschool te zijn’, stelt André. ‘Deze lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Voor studenten en senioren hanteer ik zelfs een speciaal tarief; zij betalen slechts 7,50 euro. Volwassenen betalen 9 euro. Sportief het nieuwe jaar in? Maak dan een afspraak voor een kennismakinggesprek met André Santos. Tijdens dat gesprek zal hij alle wensen en behoeften inventariseren en adviseren welke vorm van sporten het beste past.

Ben je zelf personal trainer en zoek je naar een leuke en afwisselende baan? Dré Sports is vanwege groei op zoek naar nieuwe mensen om het team te versterken. 

Dré Sports
Nicolaas Tulplaan 446
Telefoon 020 370 73 80
info@dresports.nl
www.dresports.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 45]

 


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.