Dronken automobilist valt in slaap voor stoplicht

AMSTELVEEN Een dronken automobilist is in Amstelveen op de rijbaan voor het stoplicht in slaap gevallen. Ook de bijrijder lag te slapen.

De twee inzittenden waren niet meer wakker te krijgen. Daarom werd de politie ingeschakeld. Dankzij een paar duwtjes en wat koud water in de nekken konden de twee inzittenden vervolgens wakker worden gemaakt.

Blaastest

De politie meldt vandaag op Facebook dat een blaastest op het politiebureau heeft uitgewezen dat de bestuurder, een 24-jarige man uit Amstelveen, te veel gedronken had. In verband hiermee is een proces-verbaal opgemaakt.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.