Davey Photography, Rob Franken
112

Duikers zoeken naar mogelijk te water geraakte kindjes in Nes

Amstelveen (Nes aan de Amstel) - Na de vondst van twee kinderstepjes langs de waterkant aan de Pastoor van Zantenlaan in Nes aan de Amstel hebben duikers van de brandweer vrijdagavond het water aldaar afgezocht.

Er werden rond half zes twee kinderstepjes aangetroffen, waardoor het vermoeden bestond dat er iemand te water was geraakt.

Brandweer, ambulance en politie kwamen uit voorzorg ter plaatse. De brandweer zocht met twee duikers van het duikteam een sloot af, maar uiteindelijk werd niemand aangetroffen. 

Mogelijk komen de stepjes bij een naastgelegen school vandaan.

[Dit bericht is ge-update]

Bovenste foto: Davey Photography, Rob Franken / Onderste foto: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.