Dunkin' Donuts Amstelveen komt in nieuwe kiosk in Binnenhof

Dunkin' Donuts Amstelveen komt in nieuwe kiosk in Binnenhof Foto: Schets van de nieuwe Dunkin' Donuts Amstelveen [Press Dunkin' Donuts]

Amstelveen - Aan het Binnenhof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen zal een nieuwe kiosk verrijzen voor de komst van Dunkin' Donuts. Het concern maakte recent bekend dat het Amstelveense filiaal op 10 oktober 2018 wordt geopend met een spectaculaire openingsactie


- Lees verder onder deze advertentie -

Dunkin’ Donuts is een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken. De vernieuwende kiosk in het Stadshart wordt de dertiende Nederlandse vestiging van het concern.

Trots

'Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,' aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. 

Compleet assortiment

De winkel krijgt het design van het wereldwijd in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Dat bestaat onder andere uit fairtrade gecertificeerde koffie (100% Arabica-bonen), iced drinks, smoothies en specials als Dunckaccino. 

Halloween donuts

Het welbekende koffie en donutmerk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week.

Kans op jaar gratis donuts

De opening van de nieuwe  Dunki' Donuts gaat gepaard met een ludieke give-away, waarbij de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen.

Over Dunkin' Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Amstelveen is het dertiende filiaal welke Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem opent: www.dunkindonuts.nl.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties