Schets van de nieuwe Dunkin' Donuts Amstelveen [Press Dunkin' Donuts]

Dunkin' Donuts Amstelveen komt in nieuwe kiosk in Binnenhof

Amstelveen - Aan het Binnenhof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen zal een nieuwe kiosk verrijzen voor de komst van Dunkin' Donuts. Het concern maakte recent bekend dat het Amstelveense filiaal op 10 oktober 2018 wordt geopend met een spectaculaire openingsactie

Dunkin’ Donuts is een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken. De vernieuwende kiosk in het Stadshart wordt de dertiende Nederlandse vestiging van het concern.

Trots

'Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,' aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. 

Compleet assortiment

De winkel krijgt het design van het wereldwijd in 2018 gelanceerde, nieuwe design van Dunkin’ Donuts. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Dat bestaat onder andere uit fairtrade gecertificeerde koffie (100% Arabica-bonen), iced drinks, smoothies en specials als Dunckaccino. 

Halloween donuts

Het welbekende koffie en donutmerk komt het gehele jaar met speciale donuts. Tijdens de opening zijn, geheel passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, alle dagen van de week.

Kans op jaar gratis donuts

De opening van de nieuwe  Dunki' Donuts gaat gepaard met een ludieke give-away, waarbij de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen.

Over Dunkin' Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Amstelveen is het dertiende filiaal welke Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem opent: www.dunkindonuts.nl.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:00

In één oogopslag alle preventieve jeugdhulp

Amstelveen - Woensdagavond 19 juni overhandigden wethouders Jeugd Frank Berkhout (Amstelveen) en Bart Kabout (Aalsmeer) een folder met al het aanbod van preventieve jeugdhulp aan de Huisartsen Coöperatie Amstelland. Ouders, jongeren, huisartsen, scholen en hulpverleners zien in het overzicht welke laagdrempelige en vaak gratis hulp er in de gemeenten beschikbaar is.

Algemeen vandaag 07:27

D66 wil bijsturing op groenambities Amstelveen

Amstelveen - Ruimte is schaars in Amstelveen en er moeten vaak keuzes worden gemaakt tussen zaken zoals woningen, wegen en groen. D66 wil dat groen niet een restpost wordt omdat het ondergeschikt is aan andere ruimtelijke prioriteiten.

Sport gisteren 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen gisteren 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.