Het team van Kasteelheer Groep (vlnr Christel van Dijk, Frank en Ananda van den Aardweg en Maarten van Egmond) hier op een manifestatie ‘Slim Verbouwen’, staat altijd klaar voor het beste duurzame bouwkundig advies.

Duurzaam & esthetisch

AMSTELVEEN - De Kasteelheer Groep, gevestigd aan de Schweitzerlaan in Westwijk, is een bouwkundig adviesbureau waar duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel staat. Maar het innovatieve Amstelveense bedrijf gaat verder dan duurzaamheid alleen: duurzaamheid mag in de visie van de Kasteelheer Groep namelijk nooit ten koste gaan van de esthetiek of het gebruiksgemak van een gebouw.

Het kantoor van Kasteelheer Groep in Westwijk is het levende bewijs dat duurzaamheid uitstekend kan worden gecombineerd met ultiem comfort en gebruiksgemak. Door allerlei slimme toepassingen levert het bedrijfspand meer energie op dan het verbruikt en het ziet er daarnaast bijzonder eigentijds en sfeervol uit.

Uitdaging
Eigenaren Frank en Ananda van den Aardweg en Maarten van Egmond houden er een specifieke werkwijze op na, waarbij duurzaamheid, klimaat en esthetiek allen meetellen. Kasteelheer Groep is daardoor in korte tijd uitgegroeid tot hét bouwkundig adviesbureau voor duurzame oplossingen: geen uitdaging is te gek.

Rode draad
‘We begeleiden klanten tijdens nieuwbouw en verbouw van hun droomhuis- of kantoor. Daarbij loopt duurzaamheid altijd als een rode draad door het project. We doen echter geen concessies aan de esthetiek van een gebouw,’ zegt Frank van den Aardweg. Als voormalig eigenaar van een middegroot aannemersbedrijf is zijn expertise enorm – en hij heeft voor elk bouwtechnisch probleem een innovatieve oplossing.

Waardevol
‘In principe zijn alle soorten duurzaamheidsadviezen zijn voor ons dagelijks werk,’ vult Ananda van den Aardweg aan. ‘Het is altijd weer een mooie uitdaging om een goed degelijk advies te geven, zodat onze klanten na de uitvoering van werkzaamheden tevreden zijn over de waardevolle oplossingen die zij hebben gekozen.’

Slim verbouwen
Kasteelheer Groep communiceert veelvuldig over duurzame oplossingen. Uiteraard zijn ze op veel manifestaties, verkoopbijeenkomsten en beurzen aanwezig, zoals dit voorjaar op de manifestatie ‘Slim Verbouwen’ in Amstelveen, waar tal van duurzaamheidpartners, waaronder Gemeente Amstelveen en Rabobank Amstel & Vecht, ook aanwezig waren.

Instrumenten
Daar wordt vakinhoudelijke kennis gedeeld en diverse apparatuur getoond. ‘Vanuit onze voorliefde voor kwaliteit en hoogwaardige producten werken wij met de meest geraffineerde instrumenten. Denk hierbij aan een hoogwaardige warmtebeeldcamera, een uitgebreide stuurbare endoscoop en diverse vocht- en co2- meters,’ zegt Maarten.

Onderzoek
Kasteelheer Groep doet veelvuldig onderzoek op locatie om een degelijke bouwkundige beoordelingen te geven over welke producten in welke situatie toepasbaar zijn. Voor bouwkundig advies, bij bijvoorbeeld het nieuwbouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand, loont het zeker de moeite contact op te nemen met Kasteelheer Groep.

Kasteelheer Groep
Bouwkundig Advies Bureau
Schweitzerlaan 24
Telefoon 020 262 03 18
info@kasteelheer.nl
www.kasteelheer.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.