Het team van Kasteelheer Groep (vlnr Christel van Dijk, Frank en Ananda van den Aardweg en Maarten van Egmond) hier op een manifestatie ‘Slim Verbouwen’, staat altijd klaar voor het beste duurzame bouwkundig advies.

Duurzaam & esthetisch

AMSTELVEEN - De Kasteelheer Groep, gevestigd aan de Schweitzerlaan in Westwijk, is een bouwkundig adviesbureau waar duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel staat. Maar het innovatieve Amstelveense bedrijf gaat verder dan duurzaamheid alleen: duurzaamheid mag in de visie van de Kasteelheer Groep namelijk nooit ten koste gaan van de esthetiek of het gebruiksgemak van een gebouw.

Het kantoor van Kasteelheer Groep in Westwijk is het levende bewijs dat duurzaamheid uitstekend kan worden gecombineerd met ultiem comfort en gebruiksgemak. Door allerlei slimme toepassingen levert het bedrijfspand meer energie op dan het verbruikt en het ziet er daarnaast bijzonder eigentijds en sfeervol uit.

Uitdaging
Eigenaren Frank en Ananda van den Aardweg en Maarten van Egmond houden er een specifieke werkwijze op na, waarbij duurzaamheid, klimaat en esthetiek allen meetellen. Kasteelheer Groep is daardoor in korte tijd uitgegroeid tot hét bouwkundig adviesbureau voor duurzame oplossingen: geen uitdaging is te gek.

Rode draad
‘We begeleiden klanten tijdens nieuwbouw en verbouw van hun droomhuis- of kantoor. Daarbij loopt duurzaamheid altijd als een rode draad door het project. We doen echter geen concessies aan de esthetiek van een gebouw,’ zegt Frank van den Aardweg. Als voormalig eigenaar van een middegroot aannemersbedrijf is zijn expertise enorm – en hij heeft voor elk bouwtechnisch probleem een innovatieve oplossing.

Waardevol
‘In principe zijn alle soorten duurzaamheidsadviezen zijn voor ons dagelijks werk,’ vult Ananda van den Aardweg aan. ‘Het is altijd weer een mooie uitdaging om een goed degelijk advies te geven, zodat onze klanten na de uitvoering van werkzaamheden tevreden zijn over de waardevolle oplossingen die zij hebben gekozen.’

Slim verbouwen
Kasteelheer Groep communiceert veelvuldig over duurzame oplossingen. Uiteraard zijn ze op veel manifestaties, verkoopbijeenkomsten en beurzen aanwezig, zoals dit voorjaar op de manifestatie ‘Slim Verbouwen’ in Amstelveen, waar tal van duurzaamheidpartners, waaronder Gemeente Amstelveen en Rabobank Amstel & Vecht, ook aanwezig waren.

Instrumenten
Daar wordt vakinhoudelijke kennis gedeeld en diverse apparatuur getoond. ‘Vanuit onze voorliefde voor kwaliteit en hoogwaardige producten werken wij met de meest geraffineerde instrumenten. Denk hierbij aan een hoogwaardige warmtebeeldcamera, een uitgebreide stuurbare endoscoop en diverse vocht- en co2- meters,’ zegt Maarten.

Onderzoek
Kasteelheer Groep doet veelvuldig onderzoek op locatie om een degelijke bouwkundige beoordelingen te geven over welke producten in welke situatie toepasbaar zijn. Voor bouwkundig advies, bij bijvoorbeeld het nieuwbouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand, loont het zeker de moeite contact op te nemen met Kasteelheer Groep.

Kasteelheer Groep
Bouwkundig Advies Bureau
Schweitzerlaan 24
Telefoon 020 262 03 18
info@kasteelheer.nl
www.kasteelheer.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen 28 mei 2024 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'