Een baan in de buurt vind je via AmstelveenZ JobZ

Amstelveen - Ben je op zoek naar een nieuwe baan (in de buurt van) Amstelveen? Op het vacatureplatform van AmstelveenZ staan diverse actuele vacatures van bedrijven in en om Amstelveen.   

Misschien zie jij een geschikte baan voor jezelf, of voor iemand die je kent:

GA HIER NAAR AMSTELVEENZ JOBZ

Actuele vacatures:

Market Discovery: Callcenter Agents Zakelijke Markt

Even & Hundt: Uitdagende administratieve baan

Sunprojects: Project Planner Binnendienst

Keurslager Fred van Ingen: winkelmedewerker

Dolce Verona: Zelfstandig werkend kok

Dolce Verona: pizzabakker

Kaizen Gym: Personal Trainer


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.