Advertorial Gezondheid & welzijn

Een gezond idee voor Amstelveen?

Amstelveen - Met een zorgverzekering van Zorg en Zekerheid draag jij bij aan een gezondere gemeente. Heb jij ook een gezond idee voor Amstelveen? Laat het ons weten en maak kans op een financiële bijdrage. 

Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar, al bijna 200 jaar Wij kennen de huisarts, de fysiotherapeut en de andere zorgverleners bij jou in de buurt goed. Samen maken we goede afspraken, voor betere, bereikbare en betaalbare zorg. Voor jou en voor de mensen om je heen. Ook ondersteunen we lokale initiatieven.

Veilig sporten
Sport jij al in een veilige omgeving? Zorg en Zekerheid en het Rode Kruis leren sportclubs reanimeren en eerste hulp verlenen. Roeivereniging R.S.V.U. Okeanos uit Amstelveen ontving een van de Veilig Sporten pakketten. Die bestaan uit een AED, een Sport-EHBO koffer en alle benodigde cursussen. Ook een Veilig Sporten-pakket voor de sportvereniging bij jou in de buurt aanvragen? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Samen met de gemeente
Zorg en Zekerheid werkt al jaren samen met de gemeente Amstelveen. Omdat we elkaar goed kennen, kunnen we inspelen op specifieke vragen die in de gemeente spelen. Dit gebeurt bijvoorbeeld via onze collectieve gemeentepolis. Speciaal voor inwoners met een laag inkomen bieden wij samen een zorgverzekering op maat aan.

Zorg en Zekerheid en de gemeente Amstelveen zijn ook trotse partner van het Sportakkoord Amstelveen. Verder werken we samen om depressies te voorkomen. Dit doen we met gezondheidscentrum Duizendblad. Met lokale zorgorganisaties als Brentano, Zonnehuis Groep en Amstelring zetten we ons in om mensen met dementie langer en prettiger thuis te laten wonen.

Gezond Natuur Wandelen
In Amstelveen kun je iedere week gratis wandelen in de natuur, dankzij Zorg en Zekerheid. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd. Alles gebeurt onder begeleiding van een gids die onderweg iets over de natuur vertelt. Wil jij graag meer bewegen en lijkt het je leuk om met een groep aan de wandel te gaan? Kijk dan op de wandelkaart voor een wandeling bij jou in de buurt. Van tevoren opgeven is niet nodig.

Maak jouw buurt beter!
Heb jij ook een gezond idee voor jouw buurt? Laat het ons weten! Dan maak je kans op een financiële bijdrage. De voorwaarden? Jouw idee gaat over voeding, beweging, ontspanning of verbinding en maakt meerdere mensen beter. Je leest er alles over op zorgenzekerheid.nl/beterinjouwbuurt

Zorg & Zekerheid_beter in jouw buurt.jpg

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 14 jan. 2021 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.