Advertorial Gezondheid & welzijn

Een gezond idee voor Amstelveen?

Amstelveen - Met een zorgverzekering van Zorg en Zekerheid draag jij bij aan een gezondere gemeente. Heb jij ook een gezond idee voor Amstelveen? Laat het ons weten en maak kans op een financiële bijdrage. 

Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar, al bijna 200 jaar Wij kennen de huisarts, de fysiotherapeut en de andere zorgverleners bij jou in de buurt goed. Samen maken we goede afspraken, voor betere, bereikbare en betaalbare zorg. Voor jou en voor de mensen om je heen. Ook ondersteunen we lokale initiatieven.

Veilig sporten
Sport jij al in een veilige omgeving? Zorg en Zekerheid en het Rode Kruis leren sportclubs reanimeren en eerste hulp verlenen. Roeivereniging R.S.V.U. Okeanos uit Amstelveen ontving een van de Veilig Sporten pakketten. Die bestaan uit een AED, een Sport-EHBO koffer en alle benodigde cursussen. Ook een Veilig Sporten-pakket voor de sportvereniging bij jou in de buurt aanvragen? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Samen met de gemeente
Zorg en Zekerheid werkt al jaren samen met de gemeente Amstelveen. Omdat we elkaar goed kennen, kunnen we inspelen op specifieke vragen die in de gemeente spelen. Dit gebeurt bijvoorbeeld via onze collectieve gemeentepolis. Speciaal voor inwoners met een laag inkomen bieden wij samen een zorgverzekering op maat aan.

Zorg en Zekerheid en de gemeente Amstelveen zijn ook trotse partner van het Sportakkoord Amstelveen. Verder werken we samen om depressies te voorkomen. Dit doen we met gezondheidscentrum Duizendblad. Met lokale zorgorganisaties als Brentano, Zonnehuis Groep en Amstelring zetten we ons in om mensen met dementie langer en prettiger thuis te laten wonen.

Gezond Natuur Wandelen
In Amstelveen kun je iedere week gratis wandelen in de natuur, dankzij Zorg en Zekerheid. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd. Alles gebeurt onder begeleiding van een gids die onderweg iets over de natuur vertelt. Wil jij graag meer bewegen en lijkt het je leuk om met een groep aan de wandel te gaan? Kijk dan op de wandelkaart voor een wandeling bij jou in de buurt. Van tevoren opgeven is niet nodig.

Maak jouw buurt beter!
Heb jij ook een gezond idee voor jouw buurt? Laat het ons weten! Dan maak je kans op een financiële bijdrage. De voorwaarden? Jouw idee gaat over voeding, beweging, ontspanning of verbinding en maakt meerdere mensen beter. Je leest er alles over op zorgenzekerheid.nl/beterinjouwbuurt

Zorg & Zekerheid_beter in jouw buurt.jpg

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.