Een kwart eeuw superieur vakmanschap

Een kwart eeuw superieur vakmanschap Foto: Eef Brand (l) en Ron Haamel van Syles Haarverzorging [Fotograaf: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Styles Haarverzorging aan de Populierenlaan 137 is voor diverse mannen misschien nog wel een goed bewaard ‘Amstelveens’ geheim, maar heren die van echte klasse & stijl houden zweren er al jaren bij. Styles bestaat dit voorjaar een kwart eeuw en is uitgegroeid tot een unieke old style-barbershop van een kaliber dat je nog maar zelden tegenkomt.


- Lees verder onder deze advertentie -

Gespecialiseerd in het knippen van mannen, hanteert de uiterst aimabele Ron Haamel met superieur vakmanschap al 25 jaar de schaar en voorziet hij heren in alle leeftijdscategorieën van de perfecte kapsels en het beste advies. 

Kwaliteit 
Zijn klanten komen zeker niet alleen uit Amstelveen en - niet om over op te scheppen -  ook opmerkelijk veel BN’ers weten de weg naar de kapsalon te vinden. Want hier wordt iedere man, groot, klein, bekend of niet, met respect en vertrouwen behandeld. En concessies in kwaliteit: die worden hier nooit gedaan. 

Ambiance 
Opmerkelijk is de gemoedelijke, klassieke en tijdloze ambiance in de relatief kleine zaak, die klassiek (chesterfield, apothekerstoonbank) is ingericht zonder ook maar een beetje protserig te zijn. In de twee authentieke kappersstoelen zit iedere man op zijn gemak; je waant je er bijna in het buitenland en de vriendelijke nuchterheid waarmee je wordt geholpen is aanstekelijk. 

Klantenkring 
De vaste klantenkring van Styles is niet alleen groot, maar vooral ook bijzonder trouw. ‘We hebben veel klanten van het eerste uur,’ zegt Ron, die nog elke dag met groot plezier naar zijn werk gaat en dankbaar is voor het vertrouwen dat hij al 25 jaar van zijn klanten krijgt. Hij geniet dagelijks van de contacten en past zich moeiteloos aan aan iedere klant, maar is vooral ook oprecht betrokken en zorgzaam. 

Vertrouwensband 
Dat geldt ook voor zijn collega, de zeer ervaren kapper Eef Brand die een aantal uur in de week bij Styles knipt en ondanks zijn decennialange carrière als professional nog steeds ongelooflijk veel plezier heeft in het knippen. ‘We zijn meer dan alleen kappers,’ zegt Eef, die wijst op de vertrouwensband die zo belangrijk en bepalend is bij Styles. ‘We laten iedereen in hun waarde, maar zonder vakmanschap kom je natuurlijk nergens.’ 

Producten 
Styles werkt uiteraard met de beste producten, die naadloos aansluiten op de uitstraling van de authentieke barbershop. Het hoogwaardige Italiaanse merk Depot, op natuurbasis en SLS-vrij, is een relatief nieuwe aanwinst, maar ook American Crew is al jarenlang een beproefde vaste waarde. 

Om het 25-jarig bestaan luister bij te zetten biedt Styles in de jubileummaand diverse verrassingen voor klanten (zie adv.). ‘We zijn onze klanten ontzettend dankbaar en we doen graag iets terug,’ besluit Ron, die zeker nog niet aan stoppen wil denken. ‘Het is echt veel te leuk!’

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties