Ad samen met zijn dochter Babs en vrouw Bea
Advertorial Zakelijk

Een nieuwe look voor De Kapper Amstelveen

Amstelveen - Daar waar normaliter klanten een prachtige make-over ondergaan, was de bekendste kapsalon van Amstelveen nu zelf aan de beurt voor een volledig nieuwe look. ‘We hebben de zaak volledig verbouwd. En hebben voor een nieuwe frisse uitstraling gezorgd, die past bij het hoge niveau van ons vaste team’, aldus mede-eigenaar van De Kapper, Ad van Gorkom.

Ad runt al sinds 1994, samen met zijn vrouw Bea, de salon in de Stationsstraat (en het ­filiaal van De Kapper in de Rijnstraat van Amsterdam al sinds eind jaren 80). Dochter Babs is sinds kort mede-eigenaar van deze kapperszaken. ‘Ik heb altijd op de achtergrond meegeholpen in het bedrijf van mijn ouders, maar ik wilde meer. Dit was het moment om aan boord te stappen’, legt ze uit. Bea: ‘We vinden het fantastisch om dit met haar te mogen doen. Het voelt als een soort melkkrukje: op drie poten sterk.’

Modern

Met jong bloed aan het roer was het tijd voor een grondige verbouwing. ‘De zaak verdiende een modernere look & feel, dat toch stoer aanvoelt. En dat hebben we gerealiseerd met rust en strakke lijnen. Zo is ook terug te zien is in ons nieuwe logo’, legt Babs uit. En het resultaat mag er zijn: een luxe salon, van hoge kwaliteit, waar je je direct thuis voelt. Door de lichte uitstraling en het stoere meubilair is het een salon van deze tijd geworden, passend bij De Kapper. Zowel voor de schermen als achter de schermen is er een hoop veranderd.

Trots 

‘We zijn enorm trots.’ Inmiddels heeft de zaak aan de Rijnstraat ook dezelfde look en feel. Gespecialiseerd personeel. Toch is een belangrijk element van De Kapper hetzelfde gebleven. ‘We hebben ons vaste personeel natuurlijk gehouden. Zij zijn de gezichten van De Kapper. De gespecialiseerde kapsters werken vaak al jaren bij ons en dat maakt ons sterk, daarin blijven we investeren met trainingen en opleidingen’, legt Bea uit.

Erkend leerbedrijf

Daarnaast is het bedrijf ook een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). ‘We vinden het belangrijk te investeren in de gepassioneerde nieuwe generatie.’

Keune Ambassadeur

De Kapper is sinds kort ook of­ officieel Keune Ambassadeur. ‘Het is cruciaal om in je salon met de beste producten te werken. Keune is een familiebedrijf, ze testen niet op dieren en hebben een uitgebreid luxe assortiment. Aspecten die uitstekend aansluiten bij onze visie’, sluit Babs af. Benieuwd naar de nieuwe salon(s)? Kom vooral binnen of maak een afspraak. ‘De kof­fie staat klaar!’

Informatie

De Kapper
Stationsstraat 2-A - Amstelveen
Telefoon 020 647 5968
Rijnstraat 18 - Amsterdam
Telefoon 020 662 29 42
info@dekapper.nl
www.dekapper.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.44]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.