Ad samen met zijn dochter Babs en vrouw Bea
Advertorial Zakelijk

Een nieuwe look voor De Kapper Amstelveen

Amstelveen - Daar waar normaliter klanten een prachtige make-over ondergaan, was de bekendste kapsalon van Amstelveen nu zelf aan de beurt voor een volledig nieuwe look. ‘We hebben de zaak volledig verbouwd. En hebben voor een nieuwe frisse uitstraling gezorgd, die past bij het hoge niveau van ons vaste team’, aldus mede-eigenaar van De Kapper, Ad van Gorkom.

Ad runt al sinds 1994, samen met zijn vrouw Bea, de salon in de Stationsstraat (en het ­filiaal van De Kapper in de Rijnstraat van Amsterdam al sinds eind jaren 80). Dochter Babs is sinds kort mede-eigenaar van deze kapperszaken. ‘Ik heb altijd op de achtergrond meegeholpen in het bedrijf van mijn ouders, maar ik wilde meer. Dit was het moment om aan boord te stappen’, legt ze uit. Bea: ‘We vinden het fantastisch om dit met haar te mogen doen. Het voelt als een soort melkkrukje: op drie poten sterk.’

Modern

Met jong bloed aan het roer was het tijd voor een grondige verbouwing. ‘De zaak verdiende een modernere look & feel, dat toch stoer aanvoelt. En dat hebben we gerealiseerd met rust en strakke lijnen. Zo is ook terug te zien is in ons nieuwe logo’, legt Babs uit. En het resultaat mag er zijn: een luxe salon, van hoge kwaliteit, waar je je direct thuis voelt. Door de lichte uitstraling en het stoere meubilair is het een salon van deze tijd geworden, passend bij De Kapper. Zowel voor de schermen als achter de schermen is er een hoop veranderd.

Trots 

‘We zijn enorm trots.’ Inmiddels heeft de zaak aan de Rijnstraat ook dezelfde look en feel. Gespecialiseerd personeel. Toch is een belangrijk element van De Kapper hetzelfde gebleven. ‘We hebben ons vaste personeel natuurlijk gehouden. Zij zijn de gezichten van De Kapper. De gespecialiseerde kapsters werken vaak al jaren bij ons en dat maakt ons sterk, daarin blijven we investeren met trainingen en opleidingen’, legt Bea uit.

Erkend leerbedrijf

Daarnaast is het bedrijf ook een erkend leerbedrijf dat is aangesloten bij Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). ‘We vinden het belangrijk te investeren in de gepassioneerde nieuwe generatie.’

Keune Ambassadeur

De Kapper is sinds kort ook of­ officieel Keune Ambassadeur. ‘Het is cruciaal om in je salon met de beste producten te werken. Keune is een familiebedrijf, ze testen niet op dieren en hebben een uitgebreid luxe assortiment. Aspecten die uitstekend aansluiten bij onze visie’, sluit Babs af. Benieuwd naar de nieuwe salon(s)? Kom vooral binnen of maak een afspraak. ‘De kof­fie staat klaar!’

Informatie

De Kapper
Stationsstraat 2-A - Amstelveen
Telefoon 020 647 5968
Rijnstraat 18 - Amsterdam
Telefoon 020 662 29 42
info@dekapper.nl
www.dekapper.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.44]


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg. 

Advertorial Gezondheid & welzijn gisteren 12:21

Dementie: hoe te herkennen en wat te doen?

Beginnende dementie kan soms erg lastig te herkennen zijn. Het eerste signaal van dementie komt meestal ook niet van de persoon die hier zelf aan lijdt. Vaak is het iemand die dichtbij de persoon staat, die de eerste symptomen het eerst zal herkennen. Hoe kunt u als naaste dementie herkennen? En hoe gaat u hier vervolgens mee om als de diagnose is gesteld? Kan aanvullende thuiszorg bijvoorbeeld een goede rol spelen? Samen met De Thuiszorg Student helpen wij u op weg.

Algemeen gisteren 11:57

Sterke groei zonnepanelen in Amstelveen

Amstelveen – Huishoudens en bedrijven in Amstelveen produceren de afgelopen jaren steeds meer zonnestroom. Het totale vermogen van zonnepanelen op woningen in Amstelveen is sinds 2018 gestegen met 84 procent en het Amstelveense bedrijfsleven wekte 99 procent meer zonnestroom op dan in 2018.