‘Een overwinning voor iedereen die strijdt voor het behoud van historisch Amstelveen’

‘Een overwinning voor iedereen die strijdt voor het behoud van historisch Amstelveen’ Foto: 't Jagershuis aan de Amstelzijde in Amstelveen

Amstelveen - Politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) noemt de recente uitspraak van de rechtbank, dat ’t Jagershuis in Amstelveen Rijksmonument blijft, ‘een overwinning voor iedereen die strijdt voor het behoud van historisch Amstelveen’.


- Lees verder onder deze advertentie -

‘Al het werk is niet voor niets geweest’, stelt bbA-raadslid Jacqueline Solleveld, die namens haar partij actie voerde voor het behoud van ‘t Jagershuis. ‘Samen met D66 had bbA er bij de gemeente Amstelveen op aangedrongen alles in het werk te stellen ’t Jagershuis te behouden.’

Fantastisch nieuws

BbA toont zich in een persbericht zeer verheugd over de uitspraak die de rechter op donderdag 9 augustus 2018 deed. ‘Fantastisch nieuws’, zegt Solleveld, nadat de  rechtbank bepaalde dat de minister in 2015  ‘t Jagershuis niet uit het rijksmonumentenregister had mogen schrappen.

Ontwikkelingen

BbA zegt de verdere ontwikkelingen rondom ’t Jagershuis nauwgezet te blijven volgen zodat ook dit cultureel erfgoed voor Amstelveen behouden blijft.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties