Pexels

Een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl

Amstelveen - Een leaseauto waarin je iedere ochtend stapt om naar je werk te gaan of een bedrijfsauto die afwisselend door alle medewerkers wordt gebruikt, het is belangrijk dat je zakelijke auto goed verzekerd is. Ongevallen die onverhoopt je bedrijfsauto beschadigen en door externe partijen veroorzaakt worden, brengen veel kosten met zich mee. Die wil je niet uit eigen portemonnee vergoeden. Laat een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, zodat je niet bij je baas hoeft aan te kloppen voor een schadevergoeding na een ongeval met de leaseauto.

In deze blog lees je welke vormen van zakelijke autoverzekeringen er zijn en hoe je met Diks verzekeringen diverse aanbieders met elkaar vergelijkt.

Een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl om schade door derden te beperken

Een nieuwe lease- of bedrijfsauto moet verplicht worden verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wanneer je in de auto rijdt en onderweg te maken krijgt met beschadigingen door derde partijen, dan worden zij wettelijk aansprakelijk gesteld. De verzekering vergoedt de schade die is gemaakt en zorgt ervoor dat je eigen kosten minimaal zijn.

Als je een zakelijke autoverzekering afsluit via Diks.nl, betaal je meer dan bij een autoverzekering voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat een zakelijke auto doorgaans meer kilometers per week maakt dan een standaard auto. Je loopt dus meer kans op beschadigingen.

Je zakelijke autoverzekering via Diks.nl aanvullen

Wil je de WA verzekering aanvullen voor je bedrijfsauto, dan kun je kiezen voor een WA beperkt casco verzekering. Naast schade door derden wordt schade door andere factoren door de verzekeraar betaalt. Laat je deze zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, dan is die ook verzekerd tegen diefstal, ruitschade en brandschade.

En om te zorgen dat je helemaal laag in de kosten blijft wanneer een ongeluk zich voordoet, kies je voor een all risk verzekering via Diks verzekeringen. Daarmee wordt alle schade vergoed die de zakelijke auto te verduren krijgt. Ook wanneer je zelf achter het stuur zit en een ongeval veroorzaakt. Rijd je de nodige kilometers in je zakelijke auto, dan is de all risk verzekering een goede verzekeringsvorm waarmee je de minste risico’s op torenhoge kosten loopt. Het enige dat je nog te doen staat is uit te maken van welke verzekeraar je gebruikmaakt bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering via Diks.nl.

Laat je adviseren en helpen door Diks.nl

Sluit direct af en rijd zorgeloos naar je werk. Met een volledige verzekering bij de juiste verzekeraar kun je iedere dag onbezorgd naar je werk rijden. De leaseauto waar je dagelijks gebruik van maakt is verzekerd tegen schade en de kosten zijn minimaal. En de bedrijfsauto kan met een volledige autoverzekering door meer mensen bestuurd worden. Schade die ontstaat kan ook in dat geval vergoed worden. Laat je zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, waar je zeker weet dat je de voordeligste zakelijke verzekering hebt bij een goede verzekeraar. Eventuele kosten die dan na een ongeval gemaakt worden, declareer je dan niet bij je baas maar bij de verzekeraar.

Dit betreft een partnerbijdrage


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.