Pexels

Een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl

Amstelveen - Een leaseauto waarin je iedere ochtend stapt om naar je werk te gaan of een bedrijfsauto die afwisselend door alle medewerkers wordt gebruikt, het is belangrijk dat je zakelijke auto goed verzekerd is. Ongevallen die onverhoopt je bedrijfsauto beschadigen en door externe partijen veroorzaakt worden, brengen veel kosten met zich mee. Die wil je niet uit eigen portemonnee vergoeden. Laat een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, zodat je niet bij je baas hoeft aan te kloppen voor een schadevergoeding na een ongeval met de leaseauto.

In deze blog lees je welke vormen van zakelijke autoverzekeringen er zijn en hoe je met Diks verzekeringen diverse aanbieders met elkaar vergelijkt.

Een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl om schade door derden te beperken

Een nieuwe lease- of bedrijfsauto moet verplicht worden verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wanneer je in de auto rijdt en onderweg te maken krijgt met beschadigingen door derde partijen, dan worden zij wettelijk aansprakelijk gesteld. De verzekering vergoedt de schade die is gemaakt en zorgt ervoor dat je eigen kosten minimaal zijn.

Als je een zakelijke autoverzekering afsluit via Diks.nl, betaal je meer dan bij een autoverzekering voor particulieren. Dit heeft ermee te maken dat een zakelijke auto doorgaans meer kilometers per week maakt dan een standaard auto. Je loopt dus meer kans op beschadigingen.

Je zakelijke autoverzekering via Diks.nl aanvullen

Wil je de WA verzekering aanvullen voor je bedrijfsauto, dan kun je kiezen voor een WA beperkt casco verzekering. Naast schade door derden wordt schade door andere factoren door de verzekeraar betaalt. Laat je deze zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, dan is die ook verzekerd tegen diefstal, ruitschade en brandschade.

En om te zorgen dat je helemaal laag in de kosten blijft wanneer een ongeluk zich voordoet, kies je voor een all risk verzekering via Diks verzekeringen. Daarmee wordt alle schade vergoed die de zakelijke auto te verduren krijgt. Ook wanneer je zelf achter het stuur zit en een ongeval veroorzaakt. Rijd je de nodige kilometers in je zakelijke auto, dan is de all risk verzekering een goede verzekeringsvorm waarmee je de minste risico’s op torenhoge kosten loopt. Het enige dat je nog te doen staat is uit te maken van welke verzekeraar je gebruikmaakt bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering via Diks.nl.

Laat je adviseren en helpen door Diks.nl

Sluit direct af en rijd zorgeloos naar je werk. Met een volledige verzekering bij de juiste verzekeraar kun je iedere dag onbezorgd naar je werk rijden. De leaseauto waar je dagelijks gebruik van maakt is verzekerd tegen schade en de kosten zijn minimaal. En de bedrijfsauto kan met een volledige autoverzekering door meer mensen bestuurd worden. Schade die ontstaat kan ook in dat geval vergoed worden. Laat je zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, waar je zeker weet dat je de voordeligste zakelijke verzekering hebt bij een goede verzekeraar. Eventuele kosten die dan na een ongeval gemaakt worden, declareer je dan niet bij je baas maar bij de verzekeraar.

Dit betreft een partnerbijdrage


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.