ASKO Startbaanloop

Eenjarig jubileum ASKO-loop: kom hardlopen en gratis appeltaart eten

Amstelveen - Zondag 5 februari bestaat de ASKO-loop een jaar en kun je langskomen voor een hardlooprondje, gezelligheid met medelopers en gratis appeltaart. 

Afgelopen jaar kon je bij Atletiekvereniging Startbaan in Amstelveen elke eerste zondag van de maand terecht voor de ASKO-loop en steeds meer lopers wisten de weg naar de atletiekbaan te vinden. De atletiekvereniging gaat er dan ook dit jaar mee door.

Doel verbeteren

Of je nu gewoon een rondje wil rennen, je wedstrijdtijd wil verbeteren of steeds sneller wil worden; een groep vrijwilligers staat klaar om de baan elke maand renklaar te maken. Iedereen is welkom om een doel te verbeteren en in contact te komen met nieuwe mensen.

Eenjarig jubileum

Op zondag 5 februari bestaat de ASKO-loop een jaar en speciaal om dit eenjarig jubileum te vieren, staat er voor iedere loper gratis na afloop een punt appeltaart klaar. Om 09.00 uur ben je welkom om je in te schrijven; om 10.00 uur start de 1000 meter (ook de kidsrun). De kosten hiervoor bedragen € 2,00. Om 10.15 uur starten de 3000 en 5000 meter. De kosten hiervoor bedragen € 4,00. Met elektronische tijdwaarneming worden de ronde- en eindtijd  genoteerd.

 Meer informatie vind je op avstartbaan.nl.


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.