Eerbetoon aan kapper Jan Bartels met fotocollage op pui van barbershop

Amstelveen - Het bericht dat afgelopen zondag de geliefde kapper Jan Bartels op 83-jarige leeftijd is overleden laat weinig Amstelveners onberoerd. Op de pui van de Barbershop aan de Lindenlaan is een fraaie fotocollage verschenen.

Jan Bartels was enorm geliefd en ontelbaar (oud-)Amstelveners zijn ooit door hem geknipt. Bij veel inwoners - en zeker in de omgeving van de barbershop (wijk Keizer Karelpark) - is het overlijden van Bartels hard aangekomen. 

De familie heeft op sociale media aangekondigd dat er vrijdag 31 mei tussen 19.00 en 21.00 uur bij de barbershop. mogelijkheid is tot afscheid nemen van de zo geliefde en gewaardeerde Jan. De crematieplechtigheid zal 3 juni in besloten kring plaatsvinden.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.