De Dijk (persfoto)

Eerste concert De Dijk binnen een uur uitverkocht

Amstelveen – Zoals bekend treedt De Dijk in 2019 opnieuw twee keer op in het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop ging vandaag van start en het eerste concert was binnen een uur uitverkocht.

De twee concerten staan voor zaterdag 22 juni en zondag 23 juni op het programma. Live At Amsterdamse Bos meldt op Facebook dat het heel hard gaat met de kaartverkoop.

Klassiekers

De Dijk trad afgelopen zomer ook op in het bos en verkocht maar liefst drie keer het Amsterdamse Bostheater uit. Met klassiekers als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’, ‘Binnen zonder kloppen’ en ‘Dansen op de vulkaan’ wisten ze het hele openluchttheater afgelopen seizoen aan het dansen en zingen te krijgen.

Voor het tweede concert op zondag 23 juni zijn op het moment dat dit artikel geschreven wordt nog kaarten verkrijgbaar. Maar het ziet er naar uit dat ook dit optreden van De Dijk snel uitverkocht zal zijn.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.