Eerste lammetjes geboren op Geitenboerderij

Amstelveen – Op Geitenboerderij Ridammerhoeve zijn vanmiddag de eerste lammetjes van het nieuwe seizoen geboren. Moeder geit heeft haar kindjes inmiddels schoongelikt.

De afgelopen twee weken liepen er al meerdere hoogzwangere geiten rond op de geitenboerderij. Er werd dan ook al dagen uitgekeken naar de geboorte van de eerste lammetjes van het seizoen.

Schoon

Vandaag was het eindelijk zo ver. De eerste lammetjes van het nieuwe seizoen werden een paar dagen later geboren dan vorig jaar.

Het was prachtig om te zien hoe moeder geit de lammetjes direct na de geboorte schoon ging likken. Geitenboerderij Ridammerhoeve heeft een video van de pas geboren lammetjes op Facebook gezet. Bekijk de video hieronder.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.