Van links naar rechts: Lisette, Zahira, Jaimy en Chagall

Eersteklas maatwerk in (ver-)huur

AMSTELVEEN - First Class Housing, gevestigd aan de Amsterdamseweg 177, staat al jaren te boek als een zeer professionele en vooral persoonlijke huur- en verhuurmakelaar. Met gezamenlijk 25 jaar ervaring hebben partners Chagall Kersten en Jaimy Lobatto een haast onverslaanbare kennis van alles wat er bij de huur of verhuur van een woning komt kijken. 

Het is niet zo gek dat First Class Housing een betrouwbaar en zeer omvangrijk en wijdvertakt klantenbestand van (internationale) bedrijven en particulieren heeft opgebouwd. Opererend in de Metropoolregio in en rond Amsterdam & Amstelveen onderscheidt First Class Housing zich door altijd en overal net dat stapje extra te doen. Persoonlijk contact, snel schakelen en ‘tailormade-oplossingen’ zijn de kenmerken van het bedrijf. 

24/7 
‘Onze kracht is dat we altijd snel en ad-hoc kunnen reageren. We zijn voor klanten 24 uur per dag bereikbaar en eigenlijk is niets ons te gek,’ zegt Chagall. Samen met zakenpartner Jaimy en medewerkers Lisette en Zahira vormt First Class Housing (de bedrijfsnaam zegt feitelijk alles) een heus dreamteam. En zo voelt het ook voor de dames. ‘Het is elke dag anders en we ontmoeten zoveel uiteenlopende klanten. Ik kan mij geen leuker werk bedenken’, zegt Jaimy. 

Housestyling 
Met communicatie in vijf talen is First Class Housing ijzersterk vertegenwoordigd in de expat-markt, maar het Amstelveense bedrijf heeft meer streepjes voor. Zo werkt First Class samen met Linda van der Eem van Your Housestyling (optimaliseren van de inrichting) om woningen sneller verhuurd te krijgen. ‘En dat werkt,’ zegt Chagall. ‘Net die ene touch kan het verschil maken.’ 

No cure – no pay 
Bovendien geldt het principe ‘no cure – no pay’ waardoor klanten zich nooit bekocht voelen. Je betaalt immers pas bij succes en niet eerder. En First Class Housing voorziet ook nog eens in technisch beheer van de woningen ; deze service is geschikt voor verhuurders die niet in de buurt van de huurwoning verblijven, veel op reis zijn of die het verhuurtraject in zijn geheel willen uitbesteden. 

Korte lijnen 
Mond-tot-mondreclame heeft First Class Housing feitelijk groot gemaakt, maar toch zijn ze vooral ook plezierig ‘klein’ gebleven. Dat vertaalt zich vooral in de korte lijnen en het persoonlijke rechtstreekse contact, maar ook in een professionele werkwijze waarbij de passie ervan af straalt. Je kan er simpelweg van op aan dat je het beste advies krijgt bij huur én verhuur. Niet zo gek dat veel verhuurders èn grote en kleine bedrijven enthousiast zijn over de samenwerking met First Class Housing. 

First Class Housing is altijd op zoek naar eigenaren/vastgoedontwikkelaars die hun woningen willen verhuren (minimale verhuurperiode half jaar). Kijk op de website www.firstclasshousing.nl voor meer informatie en zie ook het gevarieerde aanbod woningen!  


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.