Coert & Annelies Stronkhorst hebben bekend gemaakt de slagerij per 01-10-22 te sluiten

Einde aan een tijdperk: Slagerij Stronkhorst stopt per 1 oktober

Amstelveen - De beroemde Slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg in Amstelveen sluit per 1 oktober 2022 definitief de deuren. Daarmee komt na 95 jaar een einde aan een uniek ambachtelijk familiebedrijf. De hele maand september is de slagerij nog geopend met diverse afscheidsaanbiedingen.

Coert en Annelies Stronkhorst maakten gisteren via social media bekend te zullen stoppen met hun geliefde slagerij. Een weloverwogen besluit, dat uiteraard ook pijn doet.

Generaties

‘Jaar in jaar uit hebben wij - en generaties voor ons - veel klanten mogen voorzien van puur vlees en zelfgemaakte vleeswaren. Daar zijn we erg trots op en ook heel dankbaar voor. Maar nu is de tijd gekomen voor rustiger vaarwater. Slagerij Stronkhorst zal op zaterdag 1 oktober voor het laatst open zijn’.

Een jaar geleden werd de traditionele slagerij aan de Amsterdamseweg omgevormd tot een ambachtelijk afhaalpunt. Dat was misschien wel een groter succes dan vooraf gedacht. ‘Met veel plezier zijn we met z’n tweeën aan dit avontuur begonnen. Het was een mooie en succesvolle periode, maar tegelijkertijd ook een zeer intensief jaar. Het slagersambacht vraagt veel energie en ook voor ons gaan de jaren tellen,’ laten Coert en Annelies weten.

Dankbaar

Coert Stronkhorst heeft de afgelopen 42 jaar met veel plezier, trots, passie en hard werken het slagersambacht uitgeoefend en laat weten naar het besluit - om de zaak te sluiten - te zijn toegegroeid. ‘Het gevoel van dankbaarheid voor de afgelopen decennia overheerst. We zullen onze klanten en ons werk in de slagerij missen, maar in vertrouwen zien wij samen uit naar een andere invulling van ons (werkzame) leven.’

Coert en Annelies nemen graag op zaterdag 1 oktober of op een eerder moment persoonlijk afscheid van hun klanten.

Afscheidsaanbiedingen september

*VOORDEELBOX

- 4 runderhamburgers
- 500 gram rundergehakt
- 2 varkensrookworsten en
- 2 Gildehoen kipfilets

De box is tot en met zaterdag 24 september 2022 te bestellen voor 22,95 (in plaats van 29,00). Max. 4 boxen per bestelling. Ophalen boxen vanaf 26 september.

*LAATSTE-WEEK KORTING

In de week van maandag 26 september t/m zaterdag 1 oktober geldt bij online bestellingen een korting van 20% op alle vleesproducten (zolang de voorraad strekt). Bij online bestellingen kan de kortingscode 2022stronkhorst worden ingevuld.

Slagerij Stronkhorst
Amsterdamseweg 126
1182 HH Amstelveen
Tel. 020 641 24 66
info@slagerijstronkhorst.nl
www.slagerijstronkhorst.nl

Open: maandag, dinsdag en vrijdag 10.00-18.00u. Zaterdag van 08.00-15.00u (t/m 1 oktober 2022)


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.