‘El Gordo’ is terug bij Cigo De Posthoorn

‘El Gordo’ is terug bij Cigo De Posthoorn Foto: Hans Poll van Cigo De Posthoorn. [Beeld: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Hij is terug: De Posthoorn’s ‘El Gordo’, ofwel de speciale Amstelveense actie rond de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. El Gordo (‘De Vette’) is de naam van de roemruchte Spaanse loterij die hele Spaanse dorpen tot miljonair maakten.


- Lees verder onder deze advertentie -

Gratis meespelen
Cigo De Posthoorn laat iedereen die bij deze tabaks- en loterijspecialist aan de Van der Hooplaan een oudejaarslot (of twee halve) koopt gratis meespelen met een gezamenlijke straat hele oudejaarsloten: valt hierop de hoofdprijs van 30 MILJOEN EURO dan wordt deze ‘El Gordo van de Posthoorn’ verdeeld onder alle deelnemers en kan iedereen zich dus rijk rekenen.

KWF
Het totale prijzengeld dat op het El Gordo-straatje valt wordt verdeeld onder alle klanten die bij Cigo de Posthoorn aan de actie deelnemen. Maar komt het prijzengeld uit ónder de 1000 euro dan wordt dát bedrag niet verdeeld onder de klanten, verdubbeld door De Posthoorn en geschonken aan het KWF.

Korting & kans op jaar lang gratis staatsloten
Maar er is meer: je speelt niet alleen gratis mee met De Posthoorn’s El Gordo. Bij aankoop van oudejaarsloten maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis Staatsloten in 2018. Nog niet genoeg? Je ontvangt ook nog eens flinke kortingsbonnen voor zes kwalitatieve winkeliers aan de Van der Hooplaan: koop je dit jaar je lot bij De Posthoorn, dan win je dus eigenlijk altijd.

Hans Poll van Cigo De Posthoorn hoopt natuurlijk dat de hoofdprijs van de Oudejaarstrekking op het El Gordo-straatje valt!

Informatie
Cigo De Posthoorn | Van der Hooplaan 191 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 75 75 | facebook.com/ciggodeposthoornamstelveen

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ magazine No.26, December 2017]

Reacties