Ijs van Patagonias

En de IJs-winnaars zijn…

AMSTELVEEN – AmstelveenZ verlootte in samenwerking met ijssalon Patagonias onder de lezers van AmstelveenZ 8x2 ijsjes (met maar liefst 3 smaken). We hebben ontzettend veel reacties binnengekregen en er zijn inmiddels 8 winnaars bekend.

Winnaars
Om de ijsjes te winnen moest je laten weten met wie jij dit ijsje zou willen eten. Dat kon door de ander te taggen op Facebook of door een e-mail te sturen naar actie@amstelveenz.nl
Dank voor de reacties, de winnaars zijn:
- Ferry Verheijen
- Melissa Nuis
- Ilonka Vlaar
- Caroline van Schaik
- Claudia Heemskerk
- Monique de Maar
- Gert de Vos
- Astrid Geerts

Van harte gefeliciteerd! Winnaars stuur een e-mail met je gegevens naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJS GEWONNEN en dan hoor je zo snel mogelijk van de redactie!
Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.