Xander Czaikowski

En de winnaar van de dierendagfotowedstrijd is…

Amstelveen - Xander Czaikowski is de winnaar geworden van de dierendagfotowedstrijd van AmstelveenZ. Hij stuurde de mooiste foto in en ontvangt een waardebon van 50 euro voor Dierenkliniek Buitenveldert.

Om de dieren onder de aandacht te brengen heeft AmstelveenZ op dierendag de lezers opgeroepen om hun huisdier op de foto te zetten. De inzender van de mooiste plaat kwam in aanmerking voor  de waardebon.

Onmogelijk

Het gevolg was dat honderden Amstelveners via Facebook en email foto’s van hun huisdieren hebben gestuurd. Er zaten schitterende plaatjes tussen en ook nog eens aangrijpende verhalen. Sommige Amstelveners hadden namelijk foto’s gestuurd van hun overleden huisdier en schreven hoe erg ze hun kat of hond misten.

Vanwege het enorme aanbod was het eigenlijk onmogelijk om een winnaar te kiezen. Maar we hebben het toch gedaan. De foto van het hondje dat liefkozend en verzorgend een baby likt, vonden we echt ongelooflijk schattig. Daarom is na lang en vooral rijp beraad de inzender van deze plaat, Xander Czaikowski, uiteindelijk de winnaar geworden.

Waardebon

Xander ontvangt de waardebon van 50 euro voor Dierenkliniek Buitenveldert. Bij deze dierenkliek aan de Kastelenstraat in Buitenveldert kan je niet alleen op afspraak zes dagen per week terecht met je zieke huisdier, maar ook met  vragen over verzorging, voeding en gedrag. 

Niet gewonnen? AmstelveenZ houdt met regelmaat leuke acties voor lezers van het onlineplatfrom AmstelveenZ.nl & AmstelveenZ Magazine. Wie weet ben jij een van onze volgende winnaars! En sowieso vinden we het natuurlijk heel erg leuk dat je hebt meegedaan. Bekijk hier onze actievoorwaarden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.