En de winnaars van de Abina-bonnen zijn...

AMSTELVEEN – Amstelveen trekt op Koningsdag (donderdag 27 april) massaal naar de Amsterdamseweg, want ieder jaar is het weer één groot feest bij Abina. AmstelveenZ verlootte onder haar lezers 2x25 consumptiemunten voor ‘de grootste reünie van Amstelveen’. Dank voor de vele leuke reacties. De winnaars zijn inmiddels bekend!

Winnaars
De twee winnaars van deze Abina-bonnen actie zijn… Claudia Mathijssen & Rene Dekker.
 
Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen allebei 25 consumptiebonnen van Abina te gebruiken op Koningsdag. Drink met mate, dus deel vooral met vrienden. Winnaars stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Abina-bonnen gewonnen en de redactie neemt zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Reünie
Het koningsdagfeest bij Abina trekt ieder jaar weer vele bezoekers. Eten, drinken, feesten en gezellige muziek. Ook dit jaar is de line-up gevuld met vele artiesten zoals: Dries Roelvink, Danilo, Quincy, Wesly Bronkhorst, Robert Leroy, Danny Froger, Tino Martin en nog veel meer.


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.