(Abina, Koningsdag)

En de winnaars van de Koningsdag Abina-bonnen zijn...

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Abina twee setjes van elke 25 bonnen voor het Koningsdagfeest bij Abina (ofwel de grootste reünie van Amstelveen).

De prijswinaars zijn: Anouk Schretzmeijer en Maks Müller. Van harte gefeliciteerd!

Anouk gaf aan graag Rohani, Koen, Jessica, Tamara en Loekie te willen trakteren en Maks wilde wel proosten met Silvana, Ashley, Shannon, Sander en Mirjam!

Graag het verzoek of de twee winnaars even een mailtje kunnen sturen naar info@amstelveenz.nl dan krijg je van ons informatie hoe je in het bezit komt van het setje van 25 bonnen! De bonnen zijn geldig op Koningsdag 2018.

Iedereen weer bedankt voor het meedoen! AmstelveenZ houdt met regelmaat acties voor lezers en volgers! Doe jij al mee aan deze actie? (klik hier). En heb jij al op de poll gestemd? Doe dat hieronder:

Geef uw mening

De beste plek om Koningsdag in Amstelveen te vieren is:

Amstelveen kent veel oranje-hotspots op Koningsdag, maar wat is volgens jou de beste plek om Koningsdag in Amstelveen te vieren? Breng je stem uit!

Totaal 528x gestemd

Meer nieuws

Wonen gisteren 18:00

JobZ: Nes Vastgoed zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen/Amsterdam op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Nes Vastgoed.

Politiek gisteren 11:35

BbA pleit voor spoedige renovatie 't Jagershuis

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat nu de Raad van State definitief heeft besloten dat ’t Jagershuis aan de Amstel een Rijksmonument blijft, snel moet worden begonnen met het herstel van het vervallen pand.