(Abina, Koningsdag)

En de winnaars van de Koningsdag Abina-bonnen zijn...

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Abina twee setjes van elke 25 bonnen voor het Koningsdagfeest bij Abina (ofwel de grootste reünie van Amstelveen).

De prijswinaars zijn: Anouk Schretzmeijer en Maks Müller. Van harte gefeliciteerd!

Anouk gaf aan graag Rohani, Koen, Jessica, Tamara en Loekie te willen trakteren en Maks wilde wel proosten met Silvana, Ashley, Shannon, Sander en Mirjam!

Graag het verzoek of de twee winnaars even een mailtje kunnen sturen naar info@amstelveenz.nl dan krijg je van ons informatie hoe je in het bezit komt van het setje van 25 bonnen! De bonnen zijn geldig op Koningsdag 2018.

Iedereen weer bedankt voor het meedoen! AmstelveenZ houdt met regelmaat acties voor lezers en volgers! Doe jij al mee aan deze actie? (klik hier). En heb jij al op de poll gestemd? Doe dat hieronder:


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.