Engel Rozen steekt horeca fleurig hart onder de riem

Amstelveen/Aalsmeer - Bloemist Engel Rozen trakteert vandaag diverse horecazaken in Amstelveen en Aalsmeer op een bosje bloemen omdat de terrassen sinds deze week weer gedeeltelijk open mogen.

Peter Engel wil met de uitdeel-actie de horeca een fleurig hart onder de riem steken. 'Veel ondernemers hebben het zwaar in de coronaperiode, maar de horeca zeker,' zegt Peter. 'Het is fijn dat ze weer de terrassen mogen openen.'

engel_rozen_kaartje.jpg

'Bloemen houden van mensen en mensen houden van horeca', zo is de boodschap van Engel Rozen, dat een rondje maakt langs zo'n vijftig horecazaken. Vanmorgen werd de eerste bos bloemen afgeleverd bij La Gare in het Oude Dorp van Amstelveen.

engel_rozen_kaartje_fijn.jpg
'Wat fijn dat jullie weer open zijn', staat op het kaartje te lezen. Naast diverse Amstelveense horecazaken, worden ook in Aalsmeer horeca-ondernemers getrakteerd. Engel Rozen is gevestigd aan de Legmeerdijk 212 (de weg tussen beide gemeenten) en heeft veel klanten uit beide gemeenten.

engel_koudijs.jpg

Hoewel geen horecazaak,  trakteerde Engel Rozen in de bezorgronde ook Firma Koudijs op een bosje bloemen. 'Veel ondernemers hebben het natuurlijk zwaar gehad en het is fijn dat ook winkels weer zonder afspraak klanten mogen ontvangen.'


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (247)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 247 weer eens een foto van Plein 60: een prentbriefkaart uit 1974.

Sport gisteren 13:00

Schermtalent Thomas in Nederlands team

Amstelveen - Schermen doet bij velen van ons denken aan filmscènes zoals die van Pirates of the Caribbean, waar kapitein Jack Sparrow met zijn zwaard tal van avonturen beleeft. En dit is ook één van de redenen waarom kinderen getriggerd worden door de sport. Toch heeft schermen iets mystieks. Het pak, de regels en de subtiele bewegingen. Een interview met de Amstelveense Thomas Dijkstra die de sport al sinds zijn 6e beoefent en inmiddels tot het Nederlands Team behoort. 

112 gisteren 08:38

Gewonde bij nachtelijke botsing Bovenkerkerweg

Amstelveen - Bij een ongeval op de Bovenkerkerweg, ter hoogte van de kruising met de Nesserlaan, is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt.

Algemeen 15 mei 2021 11:38

Amstelveen schudt slaapstad-imago af: trendy & hip

Amstelveen - Amstelveen lijkt het imago van saaie slaapstad behoorlijk te hebben afgeschud. De Telegraaf meldt in een paginagroot lifestyleartikel in de zaterdagkrant dat Amstelveen tegenwoordig als trendy gekwalificeerd kan worden, mede door een eerdere notering in het trendy platform USE-IT EUROPE.

Algemeen 15 mei 2021 10:00

Ketting kledingruil nu ook in Amstelveen

Amstelveen - Gratis nieuwe outfits, mensen in de buurt leren kennen én kledingverspilling tegengaan. Dat zijn de ingrediënten van de ‘Ketting Kledingruil’. De 21-jarige Denise Abbel kwam dit initiatief tegen en werd direct enthousiast. ‘Het is echt een win-win-win situatie en tot mijn grote verbazing bestond dit nog niet in Amstelveen.’ Een interview met deze ondernemende jongedame die graag uitlegt hoe je mee kunt doen.