Twitter @HerbertRaat

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.

Ook de politie noemt het gedrag van de feestvierders onverantwoord en onveilig. De politie kondigt via Twitter aan de komende tijd alert te blijven en op te treden bij illegale feesten in het bos.

Honderden jongeren kwamen afgelopen weekeinde, niet voor het eerst, op een illegaal bosfeest, onder een viaduct van de A9. Het feest bleef ook niet onopgemerkt bij landelijke media,.

Zowel Politie Aalsmeer/Uithoorn als de Marechaussee ondersteunden de Amstelveense politie om het feest te beëindigen.
 


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.