Davey Photograpy, Davey Baas
112

Ernstig ongeval bij oprit Oranjebaan/Beneluxbaan

Amstelveen - Bij de oprit vanaf de Oranjebaan richting de Beneluxbaan in Amstelveen heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Een fietser werd op de fietsoversteek geschept door een automobilist.

ongeval_oranjebaan1_dpdb.jpg

Hulpdiensten werden even voor 4 uur vrijdagmiddag met grote spoed gealarmeerd. De fietser kwam bij de aanrijding op de voorruit van de auto terecht.

Ambulancebroeders hebben zich over het slachtoffer ontfermd; de oprit is door de politie afgezet. Een onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is ingesteld.

Berucht verkeerspunt

Het bewuste verkeerspunt stond voorheen bol van de ongelukken: er zijn bij de bewuste op- en afrit in het afgelopen decennium al tal van (ernstige) ongelukken gebeurd en ook al tal van (extra) verkeersmaatregelen genomen.

Tijdens de ombouw van de Amstelveenlijn was het fietspad lange tijd afgesloten, maar inmiddels is de fietsverbinding weer hersteld.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.