Davey Photography, Davey Baas
112

Ernstig ongeval Stadshart; fietsster dupe van botsing auto's

Amstelveen - Hulpdiensten zijn woensdag aan het begin van de avond massaal uitgerukt voor een ongeval op de Rembrandtweg in Stadshart Amstelveen.

Een fietsster werd daar de dupe van automobilist die door onduidelijke oorzaak een geparkeerde wagen aan de Rembrandtweg in de flank ramde.

De fietsster zat er naar verluidt tussen. De fiets kwam klem te zitten onder het wiel van de auto. Ambulance en politie kwamen met de grootst mogelijke spoed ter plaatse.

De geparkeerde wagen liep zware schade op.

 Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.