Davey Photography, Davey Baas
112

Ernstig ongeval Stadshart; fietsster dupe van botsing auto's

Amstelveen - Hulpdiensten zijn woensdag aan het begin van de avond massaal uitgerukt voor een ongeval op de Rembrandtweg in Stadshart Amstelveen.

Een fietsster werd daar de dupe van automobilist die door onduidelijke oorzaak een geparkeerde wagen aan de Rembrandtweg in de flank ramde.

De fietsster zat er naar verluidt tussen. De fiets kwam klem te zitten onder het wiel van de auto. Ambulance en politie kwamen met de grootst mogelijke spoed ter plaatse.

De geparkeerde wagen liep zware schade op.

 Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:19

Na brief ook videoboodschap van burgemeester Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft, na een open brief aan alle Amstelveners eerder deze week, ook een videoboodschap uitgedaan aan inwoners, nu het aantal corona-besmettingen onder Amstelveners flink blijft toenemen.

Algemeen gisteren 10:35

Amstelveen start bomenkwekerij voor kinderen: de Kinderbomenbank

Amstelveen – Een kwekerij waar basisschoolkinderen onder begeleiding van de gemeente bijna 900 bomen gaan kweken, die over een aantal jaar elders in de stad worden aangeplant. Amstelveen beleefde gisteren een primeur met de start van de eerste Kinderbomenbank van Nederland.  

Corona Amstelveen 22 okt. 2020 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.