VTF
112

Ernstige aanrijding Aalsmeerderweg: auto belandt op kop

Aalsmeer/Rozenburg - Bij een zware botsing op de Aalsmeerderweg is dinsdagmiddag een auto over de kop geslagen en ondersteboven op de weg beland.

Hulpdiensten kwamen met spoed en in groten getale ter plaatse na de melding van het ongeval.

De weg werd volledig afgezet: naast de politie, brandweer en ambulancedienst asissteerde ook de Koninklijke Marechaussee. Eveneens kwam een traumaheli ter plaatse. Een inzittende moest uit de auto worden bevrijd door de brandweer en twee personen zijn gewond geraakt.

112_rozenburg_haarlemmermeer_auto_kop2vtf.jpg

Het ongeval op de Aalsmeerderweg gebeurde ter hoogte van Beechavenue, vlakbij Schiphol-Rijk (Rozenburg). Beide auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Zoals gebruikelijk is een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de botsing.

Foto's: VTF


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.