Davey Photography, Davey Baas
112

Ernstige aanrijding met Canta wordt bestuurder fataal; politie zoekt getuigen

Amstelveen - De bestuurder van een Canta-brommobiel die afgelopen woensdag betrokken was bij een ernstige aanrijding op de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen blijkt gisteren aan zijn verwondingen te zijn overleden. De bestuurder was 69 jaar. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

De Canta-bestuurder reed op woensdag 1 juli rond 12.35 uur op de Burgemeester Rijnderslaan achterop een stilstaande auto die voor het verkeerslicht stond te wachten.

De 50-jarige bestuurder van de auto (een zwarte Skoda-personenwagen) raakte niet gewond door de aanrijding. De bestuurder van de Canta werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij een dag later overleed aan zijn verwondingen.

De politie heeft een uitvoerig onderzoek ingesteld en probeert via getuigenverklaringen en/of beeldmateriaal een beeld te vormen hoe deze aanrijding heeft kunnen ontstaan.  Mensen die meer van het ongeval weten, of mogelijk beeldmateriaal hebben van de route die de bestuurder van de brommobiel kort voor de aanrijding heeft afgelegd, wordt verzocht contact te zoeken met de politie via 0900-8844.

aanrijding-canta-amstelveen.jpg

Foto's: Davey Photography & Politie.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.