VLN Nieuws
112

Ernstige aanrijding tussen vrachtwagen en fietser

Amstelveen - Op kruising van de Keizer Karelweg met de Laan Walcheren in Amstelveen Noord heeft maandagmiddag even na 13.00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een fietser werd in een bocht aangereden door een vrachtwagen.

Twee ambulances kwamen met grote spoed ter plekke om het slachtoffer te behandelen. De fiets raakt zwaar beschadigd. De fietser zou bij het ongeval niet bekneld zijn geraakt, maar liep wel (nog onbekend) letsel op. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. 

vln_fietser_112_laan_walcheren_vln.jpg
Foto: VLN Nieuws

De weg werd afgezet: het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen van de politie heeft samen met Verkeersongevallen Analyse een onderzoek opgestart naar de toedracht van de aanrijding.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.