'Ervaar nog voor Oudjaar' bij Van Rietschoten

'Ervaar nog voor Oudjaar' bij Van Rietschoten Foto: Bert en Mike van Rietschoten. [Beeld: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Bij van Rietschoten Tweewielers op het Keizer Karelplein kun je al jaren uitstekend terecht voor al jouw vuurwerk. Van klein knalwerk tot Europa’s beste sierpakketten. En als klap op de vuurpijl is van Rietschoten Tweewielers geselecteerd tot Vulcan Experience Store.


- Lees verder onder deze advertentie -

Vulcan Experience Store
Bij de Vulcan Experience Store van Van Rietschoten kun je tegenwoordig zien welk vuurwerk je koopt. En niet zomaar op een illustratie, maar op een tablet die je precies jouw pakketten toont door middel van een korte video. ‘Je kunt bij ons het ‘vuurwerkgevoel’ al voor Oudjaar ervaren. Je ruikt het zelfs in de nieuwe Experience Store. Met een 3D Virtual Reality-bril maken we de ervaring nog echter’, aldus Mike van Rietschoten.

Compounds
De pakketten siervuurwerk, ofwel compounds, bevatten tot wel 2kg kruit. ‘En je hoeft geen compounds meer aan elkaar te koppelen. Met deze pakketten creëer je echt een eigen professionele vuurwerkshow.’

Bestellen
De verkoop van het vuurwerk vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 december. Op zondag 31 december is landelijk geen vuurwerkverkoop toegestaan. Maar bestellen kan natuurlijk al eerder. Kijk op vanrietschotenvuurwerk.nl (klik hier!) en bestel alvast jouw vuurwerk of kom langs in de winkel. Bij besteding vanaf 25 euro ontvang je een gratis kindervuurwerkbril.

Informatie
Van Rietschoten Tweewielers | Keizer Karelplein 12 | Telefoon 020 641 36 14 | info@vanrietschotentweewielers.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties