Bert en Mike van Rietschoten. [Beeld: Anko Stoffels]

'Ervaar nog voor Oudjaar' bij Van Rietschoten

AMSTELVEEN - Bij van Rietschoten Tweewielers op het Keizer Karelplein kun je al jaren uitstekend terecht voor al jouw vuurwerk. Van klein knalwerk tot Europa’s beste sierpakketten. En als klap op de vuurpijl is van Rietschoten Tweewielers geselecteerd tot Vulcan Experience Store.

Vulcan Experience Store
Bij de Vulcan Experience Store van Van Rietschoten kun je tegenwoordig zien welk vuurwerk je koopt. En niet zomaar op een illustratie, maar op een tablet die je precies jouw pakketten toont door middel van een korte video. ‘Je kunt bij ons het ‘vuurwerkgevoel’ al voor Oudjaar ervaren. Je ruikt het zelfs in de nieuwe Experience Store. Met een 3D Virtual Reality-bril maken we de ervaring nog echter’, aldus Mike van Rietschoten.

Compounds
De pakketten siervuurwerk, ofwel compounds, bevatten tot wel 2kg kruit. ‘En je hoeft geen compounds meer aan elkaar te koppelen. Met deze pakketten creëer je echt een eigen professionele vuurwerkshow.’

Bestellen
De verkoop van het vuurwerk vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 december. Op zondag 31 december is landelijk geen vuurwerkverkoop toegestaan. Maar bestellen kan natuurlijk al eerder. Kijk op vanrietschotenvuurwerk.nl (klik hier!) en bestel alvast jouw vuurwerk of kom langs in de winkel. Bij besteding vanaf 25 euro ontvang je een gratis kindervuurwerkbril.

Informatie
Van Rietschoten Tweewielers | Keizer Karelplein 12 | Telefoon 020 641 36 14 | info@vanrietschotentweewielers.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.