'Ervaren lijkschouwers' gezocht voor filmopnames in Amstelveen

Amstelveen - Voor de opnames van een nieuwe speelfilm heeft een castingbureau een niet alledaagse oproep gedaan: er wordt namelijk gezocht naar 'ervaren lijkschouwers', voor opnames die in december in Nes aan de Amstel staan gepland.

De oproep wordt gedaan door MULTA Casting, dat (onder voorbehoud) op 11 december filmopnames gaat maken voor een nieuwe film van regisseur Alex van Warmerdam. 

De film draagt de naam Nr. 10. MULTA Casting meldt op zoek te zijn naar 'dames of heren als lijkschouwer' tijdens de eerste draaidagen. 'Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring in het vak!', zo luidt de oproep op Facebook.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.