Laura Oorschot
Advertorial Politiek

Even voorstellen: Laura Oorschot, nr 13. op de VVD-lijst

Amstelveen - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 stelt VVD Amstelveen alle kandidaten van de kieslijst voor. In deze aflevering: Laura Oorschot, nr. 13 op de kandidatenlijst.

Op de leeftijd van 18 jaar ben ik van Leeuwarden naar Amstelveen verhuisd. Deze keuze heeft me veel waardevols gebracht.

Wat ik wil betekenen Voor Amstelveen?  

Amstelveen is  inmiddels niet alleen de gemeente waar ik woon, maar tevens de gemeente waar ik met veel plezier werk, sport en waar ik veel vrienden en kennissen heb ontmoet. Amstelveen leidt onder de druk van verbouwing en verdichting. Het type woningen dat hieruit voorkomt trekt met name mensen aan die zich maar voor een korte tijd in de gemeente willen vestigen.

Zelf heb ik Amstelveen juist leren kennen als een gemeente bestaande uit vele diverse netwerken die allen Amstelveen een warm hart toedragen.  Een gemeente waar zowel Amstelveense jongeren als ouderen zich inzetten om het permanente karakter van Amstelveen te behouden.

Ook ik zet mij daarom volledig in om dit permanente karakter van Amstelveen, bestaande uit rust, ruimte en lokale verbondenheid in een verder verstedelijkte regio, te behouden. 

Stem op Laura

Stem op 14,15 of 16 maart VVD en geef uw voorkeur aan Laura Oorschot (nr. 13). Vragen? Mailt u mij gerust via info@vvd-amstelveen.nl   Nadere informatie vindt u op www.vooramstelveen.nl

Dit betreft een betaalde advertorial


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.