112

Even wachten nog... pizzakar op z'n kant

Amstelveen - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gekanteld pizza-karretje van een pizzabezorgservice.

Het driewielige karretje had net verse pizza's bezorgd toen het door nog onduidelijke oorzaak mis ging in De Surmonstraat in Elsrijk. De brandweer werd rond kwart over 7 gealarmeerd. 

Omdat het karretje is uitgerust met ovens (om pizza's ter plekke aan de deur te bereiden) waren er flink wat brandweerlieden ter plekke. De pizzakar lag op z'n kant in het midden van de straat.

De politie zette De Surmontstraat tijdelijk af zodat de brandweer de situatie veilig kon stellen. 


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.