Visit Amstelveen

Evenement 'Amstelveen in 24Hrs' in volle gang onder ideale omstandigheden

Amstelveen - Het evenement Amstelveen in 24hrs is in volle gang: vandaag (zaterdag 3 juni) zijn de hele dag kriskras door de gemeente tal van activiteiten te beleven.

De organisatie is gezegend met ideale weersomstandigheden. Vanmorgen vroeg startte de eerste activiteiten en een aantal vroege vogels was er direct bij.

DOE OOK MEE: KIES JE ACTIVITEIT HIER

IMG_8539.jpeg
Beeld: Vist Amstelveen, Instagram

Vanmorgen om 06.00 uur sprongen de eerste deelnemers bij zwembad De Meerkamp al in het water: de frisse ochtendduik was een van de activiteiten. En ook voor een fotografiecursus in het Amsterdamse bos waren deelnemers vanmorgen vroeg uit de veren.

De hele dag zijn er activiteiten in Amstelveen en je kan nog steeds langs gaan of meedoen. Het festivalhart is bij Day Foodbar op het Stadsplein.

BEKIJK HIER DE ACTIVITEITEN EN DOE MEE!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. 

Gezondheid & welzijn gisteren 09:00

Keizer Karelpark Tandartsen: het hele gezin met een stralende lach de deur uit

Amstelveen - Zeven jaar geleden opende Keizer Karelpark Tandartsen aan Lindepark, met één tandarts en één mondhygiëniste. Inmiddels is de tandartspraktijk niet meer weg te denken uit de regio en heeft de uitbreiding vorig jaar gezorgd voor zes behandelkamers, vijf tandartsen en vijf mondhygiënisten. Het team staat klaar om hun patiënten vol vertrouwen en deskundigheid te helpen aan een stralend gebit.