Visit Amstelveen

Evenement 'Amstelveen in 24Hrs' in volle gang onder ideale omstandigheden

Amstelveen - Het evenement Amstelveen in 24hrs is in volle gang: vandaag (zaterdag 3 juni) zijn de hele dag kriskras door de gemeente tal van activiteiten te beleven.

De organisatie is gezegend met ideale weersomstandigheden. Vanmorgen vroeg startte de eerste activiteiten en een aantal vroege vogels was er direct bij.

DOE OOK MEE: KIES JE ACTIVITEIT HIER

IMG_8539.jpeg
Beeld: Vist Amstelveen, Instagram

Vanmorgen om 06.00 uur sprongen de eerste deelnemers bij zwembad De Meerkamp al in het water: de frisse ochtendduik was een van de activiteiten. En ook voor een fotografiecursus in het Amsterdamse bos waren deelnemers vanmorgen vroeg uit de veren.

De hele dag zijn er activiteiten in Amstelveen en je kan nog steeds langs gaan of meedoen. Het festivalhart is bij Day Foodbar op het Stadsplein.

BEKIJK HIER DE ACTIVITEITEN EN DOE MEE!


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.