Ex-international Dost kiest voor Hurley

Ex-international Dost kiest voor Hurley Foto: Jaap Maars

AMSTELVEEN – Roos Dost hockeyt komend seizoen in Amstelveen voor Hurley. De voormalige international komt over van SCHC.

Jorge Nolte is heel blij met zijn nieuwste aanwinst. “Ze stond al een paar jaar op mijn wensenlijstje en het is geweldig nieuws dat ze volgend jaar bij ons komt spelen”, zegt de coach van Hurley op de website van zijn club. “Roos is één van de meest technische speelsters van de hoofdklasse en is altijd voorwaarts gericht. Daarnaast is zij met haar internationale ervaring ook een fantastische aanvulling voor deze groep en ik ben vol vertrouwen dat we heel veel plezier van haar gaan beleven.”

Afscheid

Dost is zeker niet de enige versterking voor het eerste damesteam van Hurley. Eerder werd bekend dat Nolte komend seizoen kan beschikken over de nieuwe krachten Natalie Sourisseau (SCHC), Joie Leigh (Clifton Robinsons), Senna Bombach (Nijmegen), Gitte Michels (Huizen), Tessa Schoenaker (Nijmegen), Marleen Jochems (Push), Elena Colmer (Wageningen), Romee Corver (eigen jeugd) en Iris Nikerk (Kampong). Ondertussen heeft Hurley afscheid genomen van Charlotte Adegeest, Tess van Ramshorst, Pamela Raaff, Margot Zuidhof, Yentl Leemans, Carmel Bosch en Rhian Jones.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties