Jaap Maars

Ex-international Dost kiest voor Hurley

AMSTELVEEN – Roos Dost hockeyt komend seizoen in Amstelveen voor Hurley. De voormalige international komt over van SCHC.

Jorge Nolte is heel blij met zijn nieuwste aanwinst. “Ze stond al een paar jaar op mijn wensenlijstje en het is geweldig nieuws dat ze volgend jaar bij ons komt spelen”, zegt de coach van Hurley op de website van zijn club. “Roos is één van de meest technische speelsters van de hoofdklasse en is altijd voorwaarts gericht. Daarnaast is zij met haar internationale ervaring ook een fantastische aanvulling voor deze groep en ik ben vol vertrouwen dat we heel veel plezier van haar gaan beleven.”

Afscheid

Dost is zeker niet de enige versterking voor het eerste damesteam van Hurley. Eerder werd bekend dat Nolte komend seizoen kan beschikken over de nieuwe krachten Natalie Sourisseau (SCHC), Joie Leigh (Clifton Robinsons), Senna Bombach (Nijmegen), Gitte Michels (Huizen), Tessa Schoenaker (Nijmegen), Marleen Jochems (Push), Elena Colmer (Wageningen), Romee Corver (eigen jeugd) en Iris Nikerk (Kampong). Ondertussen heeft Hurley afscheid genomen van Charlotte Adegeest, Tess van Ramshorst, Pamela Raaff, Margot Zuidhof, Yentl Leemans, Carmel Bosch en Rhian Jones.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.