Mariëlle en Stefan. [Beeld: Anko Stoffels]
Advertorial Winkels

Excursie naar Santos-fietsenfabriek

Amstelveen - BINK Fietsen gaat op 6 februari 2019 op excursie naar de Santos fietsenfabriek in Nieuw-Vennep. Santos-liefhebbers kunnen zich aanmelden voor de excursie.

Een selecte groep geïnteresseerden kan mee naar Nieuw Vennep voor een bezoek aan de fabriek. Deelnemers worden daar uitvoerig geïnformeerd over  Santos, krijgen een rondleidng en kunnen ook proefritten maken.

Aanmelden

Interesse? Meld je aan via een e-mail naar info@binkfietsen.nl  ovv Excursie Santos of doe dat via het Facebook-event van Bink Fietsen (klik hier).

Verzamelen bij BINK

Er wordt 6 februari om 9.30 uur verzameld bij BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg in Amstelveen om gezamenlijk naar Nieuw Vennep te rijden. De verwachting is dat de groep rond 13.00 uur weer terug is in Amstelveen.


Meer nieuws

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.