Feest bij Schoonheidssalon Straal!

Feest bij Schoonheidssalon Straal! Foto: In verband met het eenjarig bestaat is het feest bij de Schoonheidssalon Straal! van Jasmijn Knopper (links) en Tessa Wilhelmus. [Fotograaf: Anko Stoffels]

Amstelveen – Schoonheidssalon Straal! bestaat één jaar. Een mooie reden voor een feestje bij de salon van de eigenaressen Jasmijn Knopper (21) en Tessa Wilhelmus (22). Iedere klant ontvangt de komende tijd dan ook een leuk presentje.


- Lees verder onder deze advertentie -

Voor een gezichtsbehandeling, massage, Lash lift of Shellac bent u bij Jasmijn en Tessa in goede handen. En als kers op de taart hebben de twee Amstelveense meiden zich gespecialiseerd in de Brazilian Wax en pedicure.

De klanten zijn zeer te spreken over de schoonheidssalon. “Dat blijkt uit de reacties op Facebook en op onze website”, vertelt Tessa. “De klanten zijn zeer tevreden over onze behandelingen en vinden het ook gezellig bij ons. Daarnaast krijgen we veel complimenten over onze service en klantgerichtheid.”

Enthousiast

Na hun opleiding voor allround schoonheidsspecialiste zijn Jasmijn en Tessa aan de slag gegaan bij diverse salons om ervaring op te doen. Maar de dames hadden meer in hun mars. Met hun kennis en opgedane ervaring openden ze een jaar geleden Schoonheidssalon Straal op het Keizer Karelplein. “Het eerste jaar is echt onwijs snel gegaan”, vertelt Jasmijn enthousiast. “We zijn elke maand gegroeid en hebben inmiddels een heel leuke klantenkring opgebouwd. We willen iedereen dan ook bedanken voor het vertrouwen. Mede hierdoor vieren we met z’n allen ons eenjarig bestaan.”

Jasmijn en Tessa zijn erg jonge ondernemers. Het is zeker niet altijd makkelijk om zo jong al een eigen zaak te beginnen. Tegelijkertijd heeft het ook voordelen. “Natuurlijk was het een spannende stap”, zegt Tessa. “Er komt veel op je af. Maar het mooie is dat we door onze leeftijd precies op de hoogte zijn van de nieuwste trends en dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. We houden ons zelf scherp door onder meer bijscholing en het regelmatig bezoeken van beauty beurzen.”

Toekomst

En hoe ziet de toekomst er uit? “Wij hopen dat klanten het vertrouwen in ons behouden en we door blijven groeien”, zegt Jasmijn. “Uiteindelijk willen we fulltime onze diensten kunnen aanbieden. Met de energie die we opdoen met het werken in onze eigen schoonheidssalon en steeds meer klanten die ons weten te vinden hebben we daar het volste vertrouwen in. Zien we u ook binnenkort? Het presentje ligt alvast klaar.”

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties